Luvion lampjes

 

Sfeervol licht met een Luvion lampje

Op een bepaalde leeftijd ontwikkelen jonge kinderen angsten. Ze zijn bang dat hun ouders niet terugkomen, dat er spoken zijn op hun kamertje of ze zijn niet graag alleen in het donker. Een Luvion lampje biedt uitkomst! Je kindje voelt zich veilig bij het sfeervolle licht en jij, als ouder, hebt direct voldoende zicht om te zien of je dreumes lekker slaapt.

Lees meer...

De Luvion lampen hebben zijn verkrijgbaar in de vorm van een muis of een konijntje. Ze passen bij zowel een jongens- als een meisjeskamer en blijven ook leuk voor iets oudere kinderen.

 

Luvion lampen met alle kleuren

De Luvion lamp kan veranderen in alle kleuren van de regenboog. Je kunt ze ook op één kleur instellen. De lamp staat op een basis en gaat aan zodra hij opgepakt wordt. Daarnaast zet je hem eenvoudig aan door op het kopje te tikken. Dankzij de LED technologie brandt de Luvion lamp tot tien uur, voordat hij weer op de basis geplaatst moet worden.

Bij Babypark.nl kun je Luvion lampjes online kopen. Houdt de website in de gaten om geen enkele aanbieding te missen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luvion Glowstar Nachtlampje

    Het Luvion Glowstar Nachtlampje geeft zacht en geruststellend licht. Het licht werkt als een thermometer en geeft aan wanneer het te warm of te koud is in de babykamer. het lampje is gemaakt van zacht siliconen.

    29,95

    28,95

1 Resultaten
Trustpilot