Nijntje lamp

Dankzij een sfeervolle Nijntje lamp ziet de donkere slaapkamer er ’s nachts voor je kindje een stuk minder beangstigend uit. Deze nachtlamp verlicht de kamer van je kindje voor een paar minuten. De lamp ziet er ook heel vriendelijk uit. Voor je kindje komt Nijntje heel vertrouwd over. Onze Nijntje lampen zijn meestal verkrijgbaar in allerlei kleuren: grijs met wit of toch liever in allerlei vrolijke tinten? Het is maar net wat je leuk vindt en wat het beste bij de kamer van je kindje past. Lees meer...

Lamp van Nijntje met LED-verlichting

De meeste Nijntje lampen beschikken over LED-verlichting. Vrijwel elke Nijntje lamp werkt op twee AA-batterijen. Aan de bovenkant van de lamp zit een knopje waarmee je de lamp aan- en uitschakelt. Heb je de lamp van Nijntje aangezet, dan schakelt deze meestal na zo’n twaalf minuten automatisch weer uit. Dit soort specifieke informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen op onze webshop.

Over Nijntje

Het konijntje Nijntje is bedacht door Dick Bruna. Het verhaal gaat dat Nijntje gebaseerd is op een konijntje dat Dick Bruna en zijn zoontje op een dag zagen in de duinen van Egmond aan Zee. Anderen zeggen dat Nijntje gebaseerd is op het pluchen konijntje van Dick Bruna’s zoontje. In de jaren vijftig verscheen het eerste boekje van Nijntje. Sindsdien is Nijntje niet meer weg te denken. Meerdere generaties zijn inmiddels opgegroeid met Nijntje. De meeste kleine kinderen vinden Nijntje helemaal geweldig. Naast Nijntje lampen verkopen wij ook andere items van Nijntje. Denk bijvoorbeeld aan Nijntje opbergzakken, knuffels, knisperboekjes, pantoffels, stoeltjes, kledinghangers en noem maar op. Jouw uitgekozen lamp van Nijntje en andere Nijntje items bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijsgarantie en maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice. Wij bezorgen je aankoop zo spoedig mogelijk bij je thuis, in veel gevallen zelfs al de volgende dag. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje zo snel mogelijk van de Nijntje lampen en andere Nijntje spulletjes kunnen genieten!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje Mint

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje Mint verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Zilver

  De Nijntje nachtlamp 3D zilver verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje Licht Roze

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje Licht Roze verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
4 Resultaten