14 Resultaten
 • Quick view Roommate Elephant Lamp

  Roommate Elephant Lamp

  Uit voorraad leverbaar
  64,-
 • Quick view Roommate Townhouse Lamp

  Roommate Townhouse Lamp

  Uit voorraad leverbaar
  64,-
 • Quick view Roommate Cloud Lamp

  Roommate Cloud Lamp

  Uit voorraad leverbaar
  64,-
 • Quick view Roommate Elephant Lamp

  Roommate Bird Lamp

  Uit voorraad leverbaar
  64,-
 • Quick view Roommate Owl Lamp

  Roommate Owl Lamp

  Uit voorraad leverbaar
  64,-
14 Resultaten

Roommate lampen

 

Geef de kamer van je kindje extra sfeer met een mooie Roommate lamp. Onze Roommate lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Sommige hebben de vorm van een uil, robot of apenkop, andere die van een maantje, wolkje of sterretje. Laat je verrassen door alle leuke ontwerpen van Roommate lampen op deze pagina. Alle lampen zijn verkrijgbaar in sfeervolle kleuren die helemaal van deze tijd zijn, en dus perfect passen bij een modern interieur.

 

Roommate lamp als hanglamp

Veel Roommate lampen uit ons assortiment zijn hanglampen. Deze lampen zijn echte blikvangers. Ze maken de kamer van je kindje tot een heel knus en gezellig plekje waar je graag wilt zijn. Brandt de Roommate lamp, dan verschijnt er een silhouet van de lamp op de muur. Dat kan een ananas zijn, een wolkje, een vlinder of welke vorm de lamp ook maar heeft. Deze Roommate lampen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Bij de aankoop zit meestal een snoer en een E14 fitting inbegrepen. Lees voor gedetailleerde informatie over een lamp van Roommate de uitgebreide productbeschrijving.

 

Combineer met andere Roommate decoratiematerialen

Het is leuk om Roommate lampen te combineren met andere Roommate decoratiematerialen. Roommate items hebben een hele eigen stijl. Sommige vormen van Roommate lampen komen ook terug bij andere items, zoals kussens. Het is een aanrader om naast Roommate lampen bijvoorbeeld ook Roommate kussens te kopen die dezelfde vorm hebben, indien deze beschikbaar zijn. Zo past alles mooi bij elkaar. Bovendien word je echt heel vrolijk van die leuke kussentjes in de vorm van sterretjes en wolkjes. Die zien er zó grappig uit. Je kindje zal deze kussentjes prachtig vinden! Verder verkopen wij ook leuke Roommate knuffels, poefs, speelkleden, muurhaken en nog veel meer. De Roommate lamp van jouw wensen en andere Roommate items bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie!