Roommate lampen

 

Geef de kamer van je kindje extra sfeer met een mooie Roommate lamp. Onze Roommate lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Sommige hebben de vorm van een uil, robot of apenkop, andere die van een maantje, wolkje of sterretje. Laat je verrassen door alle leuke ontwerpen van Roommate lampen op deze pagina. Alle lampen zijn verkrijgbaar in sfeervolle kleuren die helemaal van deze tijd zijn, en dus perfect passen bij een modern interieur.

 

Lees meer...

Roommate lamp als hanglamp

Veel Roommate lampen uit ons assortiment zijn hanglampen. Deze lampen zijn echte blikvangers. Ze maken de kamer van je kindje tot een heel knus en gezellig plekje waar je graag wilt zijn. Brandt de Roommate lamp, dan verschijnt er een silhouet van de lamp op de muur. Dat kan een ananas zijn, een wolkje, een vlinder of welke vorm de lamp ook maar heeft. Deze Roommate lampen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Bij de aankoop zit meestal een snoer en een E14 fitting inbegrepen. Lees voor gedetailleerde informatie over een lamp van Roommate de uitgebreide productbeschrijving.

 

Combineer met andere Roommate decoratiematerialen

Het is leuk om Roommate lampen te combineren met andere Roommate decoratiematerialen. Roommate items hebben een hele eigen stijl. Sommige vormen van Roommate lampen komen ook terug bij andere items, zoals kussens. Het is een aanrader om naast Roommate lampen bijvoorbeeld ook Roommate kussens te kopen die dezelfde vorm hebben, indien deze beschikbaar zijn. Zo past alles mooi bij elkaar. Bovendien word je echt heel vrolijk van die leuke kussentjes in de vorm van sterretjes en wolkjes. Die zien er zó grappig uit. Je kindje zal deze kussentjes prachtig vinden! Verder verkopen wij ook leuke Roommate knuffels, poefs, speelkleden, muurhaken en nog veel meer. De Roommate lamp van jouw wensen en andere Roommate items bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie!Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Cloud Lamp

  Deze mooie Roommate Cloud Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een wolk. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Lamp

  Deze mooie Roommate Elephant Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een olifant. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Pineapple Lamp Yellow Ochre

  Deze mooie Roommate Pineapple Lamp Yellow Ochre zorgt voor gezellig licht op de muur. De wandlamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wanneer de lamp brand verschijnt er een silhouet van een ananas op de muur.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Townhouse Lamp

  Deze mooie Roommate Townhouse Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een huisje. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Monkey Lamp Zwart

  De Roommate Monkey Lamp Zwart zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. Als de lamp brandt verschijnt er een silhouet van het figuur op de wand. De lamp is gemaakt van stevig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Butterfly Lamp

  Deze mooie Roommate Butterfly Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een vlinder. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Maan Lamp

  Deze mooie Roommate Maan Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een maan. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Bird Lamp

  De Roommate Bird Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. Als de lamp brandt verschijnt er een silhouet van het figuur op de wand. De lamp is gemaakt van stevig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Robot Lamp Grey

  Deze mooie Roommate Robot Lamp Grey zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een robot. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Star Lamp

  Deze mooie Roommate Star Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een ster. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Kite Lamp

  Deze mooie Roommate Kite Lamp zorgt voor gezellig licht op de baby- of kinderkamer. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan het plafond of de muur bevestigd worden.
  134,-
 • Quick view

  Roommate Robot Lamp Pastel Blue

  Deze mooie Roommate Robot Lamp Pastel Blue zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een robot. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Owl Lamp

  De Roommate Owl Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. Als de lamp brandt verschijnt er een silhouet van het figuur op de wand. De lamp is gemaakt van stevig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Leaf Lamp Groen

  De Roommate Leaf Lamp Groen zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. Als de lamp brandt verschijnt er een silhouet van het figuur op de wand. De lamp is gemaakt van stevig materiaal.
  64,-
14 Resultaten