Vtech lampen

 

Is je kindje bang als het ’s nachts, in de donkere kamer, op bed ligt? Dankzij een leuke Vtech lamp zal je kindje met een gerust gevoel in slaap vallen. Al snel zal de lamp voor je kindje een vertrouwd baken zijn in het donker. De meeste Vtech lampen schakelen na een aantal minuten automatisch uit. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Vtech lampen. Deze lampen zijn meestal al meteen na de geboorte te gebruiken. Vaak werkt een lamp van Vtech op batterijen.

 

Lees meer...

Vtech lamp met meerdere functies

Sommige Vtech lampen projecteren grappige figuurtjes op het plafond. Denk bijvoorbeeld aan sterretjes die steeds van kleur veranderen. Zo’n lamp van Vtech kan in veel gevallen ook muziekjes afspelen en zelfs een verhaaltje voor het slapen gaan! Je kunt zelf instellen hoe lang de muziek blijft spelen. Meestal kan de muziek maximaal drie kwartier geactiveerd zijn. Bij veel Vtech lampen kun je kiezen uit tal van muziekjes, waaronder ook gezongen liedjes. Lees de uitgebreide productbeschrijvingen voor meer informatie over Vtech lampen.

 

Over Vtech

Naast een lamp van Vtech kun je ook Vtech speelgoed bij Babypark bestellen. Vtech speelgoed ziet er niet alleen heel vrolijk en kleurrijk uit, maar heeft ook een educatieve functie. Vtech speelgoed helpt je kindje bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, het herkennen van taal en letters, vormen en cijfers. Bij Vtech lampen en speelgoed komen veel bekende figuurtjes terug, waaronder Disney figuren. De Vtech lamp van jouw wensen en andere items van Vtech bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij de lamp van Vtech morgen al bij je thuis, tenzij de lamp van Vtech niet bij ons op voorraad is.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Vtech Magisch Droomnijlpaard Baby Projector

    De Vtech Magisch Droomnijlpaard Baby Projector is een echte must-have! Laat je kindje genieten van de geprojecteerde sterretjes op het plafond en verschillende liedjes, melodietjes, natuurgeluiden en lieve babyverhaaltjes.
    32,95
1 Resultaten