Wunders lampen

Wunders lampen maken de babykamer of kinderkamer extra sfeervol. Meestal tref je in ons assortiment van Wunders zowel nachtlampjes als wandlampen aan. Een kinderkamer wandlamp van Wunders heeft bijvoorbeeld de vorm van een boom. Doe je deze lamp aan, dan verschijnt er een silhouette van de boom op de muur. Dit maakt een kinderkamer wandlamp van Wunders heel bijzonder. Onze collectie Wunders lampen is elke keer weer anders. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Wunders lampen!

Lees meer...

Wunders nachtlampje

Is je kindje bang in het donker? Schaf dan een Wunders nachtlampje aan. Een Wunders nachtlampje ziet er heel vrolijk uit en zal je kindje een vertrouwd gevoel geven in het donker. Wunders nachtlampjes prikkelen vaak de fantasie van je kindje. Sommige Wunders nachtlampjes zien er bijvoorbeeld uit als een huisje met een boompje en een autootje.

Over Wunders

The Wunders Company maakt een breed assortiment aan producten die bijdragen aan het een goed slaappatroon van kinderen. Slaap is ongelooflijk belangrijk voor je kindje, en ook voor jouzelf. Als je kindje goed slaapt, slaap jij ook beter. Naast lampen, maakt Wunders bijvoorbeeld ook slaaptrainers. Op een Wunders slaaptrainer kan je kindje in één oogopslag zien of het tijd is om uit bed te gaan of niet. Je kleintje kan natuurlijk nog niet klokkijken, maar met een Wunders slaaptrainer weet het toch of het tijd is om op te staan. Wunders slaaptrainers zijn ook verkrijgbaar via onze webshop. Jouw gewenste kinderkamer wandlamp van Wunders, een Wunders nachtlampje of andere Wunders producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw uitgekozen lamp zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Wunders Tree Wandlamp XL

  Deze Wunders Tree Wandlamp XL is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een USB-snoer van 3 meter.
  89,99
3 Resultaten