ZAZU lampen

 

Geef je kindje een leuke ZAZU lamp. De meeste ZAZU lampen zijn vooral bedoeld als nachtlamp, al zijn er ook ZAZU lampen die ook te gebruiken zijn als leeslamp. Sommige ZAZU lampen hebben hele bijzondere functies. Zo is er een ZAZU lamp die vanzelf aangaat als je kindje huilt. Zodra je kindje weer stil is, schakelt de lamp automatisch uit. ZAZU lampen zijn niet alleen handig, maar zien er ook heel leuk uit. Een lamp van ZAZU zal je kindje een heel vertrouwd gevoel geven.

 

Lees meer...

ZAZU lamp als nachtlamp én leeslamp

Sommige ZAZU lampen zijn als nachtlamp en als leeslamp te gebruiken. Zo’n lamp van ZAZU heeft meestal twee lichtstanden. Kies je voor het felle licht, dan is de lamp vooral handig om te gebruiken als je kindje nog even wil lezen. Kies je voor het zachte licht, dan is de ZAZU lamp ideaal als nachtlamp. Bij deze laatste functie schakelt de lamp na ongeveer een uur weer automatisch uit.

 

Over ZAZU

ZAZU is een merk van nachtlampen, knuffels met een nachtlamp, hartslagknuffels en slaaptrainers. ZAZU helpt je kindje bij het opgroeien door het aanbieden van leuke en handige producten die je kindje zelfvertrouwen en een zekere zelfstandigheid geven. De ZAZU slaaptrainer leert je kindje bijvoorbeeld om beter door te slapen. Deze wekker geeft aan wanneer het voor je kindje tijd is om op te staan. Je kindje ziet in één oogopslag of het al uit bed kan of niet. Zo weet je kindje waar het aan toe is. ZAZU lampen en andere producten zijn online te bestellen via Babypark.nl. Profiteer van de snelle bezorgservice en de Laagste Prijsgarantie van Babypark. Als wij jouw online order nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop morgen bij je thuis. Deze snelle bezorging is alleen mogelijk als je tijdens het online bestelproces ook direct betaalt. Daarnaast kunnen wij natuurlijk alleen snel leveren als het bestelde product bij ons op voorraad is.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ZAZU Uil Lou Nachtlampje

    Het ZAZU uil nachtlampje is dimbaar en schakelt automatisch uit. Het uiltje en de ring zijn apart van elkaar instelbaar. Wanneer je kindje gaat huilen springt het lampje vanzelf weer aan om je kindje gerust te stellen.
    39,95
1 Resultaten