Voor elke plek in huis: een Babypark Exclusief mandje

 

Om van alles in op te bergen

Lees meer...

In elk huis, en zeker in een huishouden met kinderen, slingeren losse dingen rond. Sokken, speelgoed, schoenen...er zijn zoveel dingen die je regelmatig nodig hebt en dus niet ergens achter in een kast kan opbergen maar die je ook niet elk moment voor je voeten wil hebben liggen.

Een Babypark Exclusief mand is ideaal om dit soort losse dingen in op te bergen. Door het prachtige robuuste en stijlvolle design passen Babypark Exclusief manden eigenlijk in ieder huis. Natuurlijk onmisbaar op de babykamer: berg er sokjes of rompertjes in op. Maar ook op de kinderkamer handig om blokken of boekjes in kwijt te kunnen.

 

Gegarandeerd van prachtige kwaliteit

Bij Babypark Exclusief mandjes bent u verzekerd van geweldige kwaliteit. Babypark Exclusief wordt zoals de naam al suggereert alléén bij Babypark verkocht. Natuurlijk kun je het merk ook online op de site kopen, soms zelfs in de aanbieding.

Toch op zoek naar een andere soort mand? Bij Babypark vind je manden in alle soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de manden van Handed By of Baby's Only.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mand Oslo Grey Groot

  Deze Oslo Grey mand te gebruiken als wasmand, speelgoedmand of als bergruimte voor andere spullen.

  219,-

  199,-

 • Quick view

  Mand Oslo Grey Hoog

  Deze mand is is ideaal om speelgoed, was of andere spullen in op te bergen.

  142,-

  129,-

2 Resultaten
Trustpilot