Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Childhome manden

Zoek je een plekje voor verzorgingsspulletjes van je kindje? Koop dan fraaie Childhome mandjes. Deze mandjes zijn leuk om bijvoorbeeld op de commode neer te zetten. Sommige Childhome mandjes zijn niet alleen mooi voor de babykamer, maar zijn ook een aanrader voor andere ruimtes in huis.

Lees meer...

Een bijzonder decoratiemandje van Childhome

Sommige Childhome mandje Childhome mandjes zijn opbergkoffertjes. Zo’n koffertje of decoratiemandje van Childhome is meestal gevlochten van maïsblad. Aan de binnenkant zit een voering van katoen. Je maakt dit decoratiemandje van Childhome dicht met behulp van een riempje. Zo’n Childhome opbergkoffertje komt goed van pas op de commode. Het is ook leuk om deze voor de sier neer te zetten in een kastje of op een dressoirtje. Meestal zijn deze opbergkoffertjes verkrijgbaar per set van twee stuks.

Over Childhome

Wij verkopen niet alleen Childhome mandjes, maar allerlei andere Childhome producten voor de allerkleinsten. De designs van het merk spreken mensen wereldwijd aan. Childhome meubels zijn van goede kwaliteit en comfortabel voor jou en je kindje. Op een Childhome schommelstoel kun je je kindje bijvoorbeeld extra comfortabel voeden. Een Childhome kinderstoel voelt heel fijn aan voor je kindje en past ook heel goed bij een hedendaags interieur. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Childhome te bekijken! Jouw gewenste Childhome commodemandje of decoratiemandje en eventuele andere producten van dit label bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toegestuurd worden. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het bestelde Childhome commodemandje meteen op de post. In de meeste gevallen ontvang jij deze dan de volgende dag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader