Colorique manden

Van het vrolijke label Colorique hebben wij regelmatig leuke manden in ons assortiment, waaronder een handige opbergpoef. Met een mand van Colorique haal je echt iets bijzonders in huis. Colorique manden hebben vaak een sfeervolle uitstraling. Soms zijn Aziatische invloeden zichtbaar.

Lees meer...

Een Colorique opbergpoef als mand

Een Colorique opbergpoef is heel effectief te gebruiken als opbergmand én als zitmeubel. In deze poef kun je bijvoorbeeld spulletjes opbergen die je niet vaak gebruikt en graag uit het zicht wilt hebben. Deze Colorique poef is aan de buitenkant bekleed met canvas, wat er heel sfeervol uitziet. De zilveren stempel geeft de poef een stoere uitstraling. Vanwege de foam vulling aan de binnenkant, kun je heel comfortabel op deze Colorique opbergpoef zitten.

Over Colorique

Colorique is een vrolijk, Nederlands merk van woonaccessoires. De eerste Colorique producten waren met de hand gemaakt in India en werden vervolgens verkocht in een klein winkeltje in Amsterdam. Inmiddels is dit winkeltje uitgegroeid tot een groot bedrijf. Nog steeds zijn veel Colorique producten met de hand gemaakt, meestal van kleurrijke, Aziatische stofjes. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van Colorique. Om het milieu zoveel mogelijk te sparen, wordt geïnvesteerd in duurzame productieprocessen. Naast Colorique manden vind je op onze webshop meestal ook allerlei andere sfeervolle accessoires van Colorique, zoals een wereldpoef, een kleurrijke sprei en gebloemde kussens. Het is zeker de moeite waard om eens ons complete assortiment van Colorique te bekijken! Onze Colorique manden zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen jouw bestelde mand van Colorique zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij je bestelling vandaag nog op de post, zodat jij dit morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde Colorique manden bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Colorique Explore! Opbergpoef Vintage Canvas

    Een metalen opbergpoef uit de Explore! collectie van het merk Colorique. Bekleed met vintage canvas met daarop een stoere zilver stempel.

    135,-

    59,-

1 Resultaten
Trustpilot