Coming Kids manden

Een Coming Kinds mandje geeft sfeer aan de babykamer. Daarnaast is een Coming Kids mandje ook heel praktisch. Je gebruikt een Coming Kids mandje bijvoorbeeld als commodemandje en bergt hierin de verzorgingsspulletjes van je baby op. Sommige Coming Kids mandjes zijn niet alleen mooi voor de babykamer, maar zijn ook een aanrader voor andere ruimtes in huis.

Lees meer...

Coming Kids mandje voor de babykamer met pomponnetjes

Coming Kids mandjes zijn vaak op een hele leuke manier versierd. Zo ontwierp Coming Kids een mandje voor de babykamer met pomponnetjes. Dankzij deze pomponnetjes ziet het mandje er heel speels en vrolijk uit. Coming Kids mandjes zien er altijd weer heel verrassend uit!

Over Coming Kids

Coming Kids is een merk van kwalitatief goede en stijlvolle kinderkamermeubels en accessoires voor de kinderkamer, zoals sierkussens, dekbedovertrekken en lampen. Met Coming Kids producten stel je de leukste kinderkamers of babykamers samen. Je kunt naar hartenlust mixen en matchen tot je een kamer hebt die aan jouw wensen voldoet. Het is ook mogelijk om een complete kinderkamer of babykamer te kopen van dezelfde serie. Ons assortiment van Coming Kids is heel ruim en gevarieerd. Babypark biedt allerlei uiteenlopende Coming Kids meubels aan. Houd je van een afwerking met een volledig dekkende zijdeglans verf of kies je voor een afwerking waarbij de houtskleur nog zichtbaar is? Het kan allemaal. Veiligheid is een belangrijk speerpunt voor Coming Kids. Alle producten zijn gemaakt conform de laatste veiligheidsnormen. Jouw gewenste Coming Kids commodemandje of decoratiemandje en eventuele andere producten van dit label bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toegestuurd worden. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het bestelde Coming Kids commodemandje meteen op de post. In de meeste gevallen ontvang jij deze dan de volgende dag.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids PomPom Mand

    Een mooie decoratiemand voor op de babykamer van de allerkleinsten. Geschikt voor verschilllende doeleinden.
    19,95
1 Resultaten
Trustpilot