9 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Zipn'go

  Met de Elodie Details Zipn'go ben je van alle gemakken voorzien. De Zipn'go is een verzorgingsmandje en toilettas in één. De Zipn'go is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken.
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Opbergmand

  In deze Elodie Details Dots of Fauna Opbergmand is genoeg ruimte om speelgoed of kleding van je kindje op te bergen. De mand is handgemaakt van stevig katoen en bevat extra gestikte handgrepen. Ideaal voor in de kinder- of woonkamer.
  49,90
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Zipn'go

  Met de Elodie Details Faded Rose Zipn'go ben je van alle gemakken voorzien. De Zipn'go is een verzorgingsmandje en toilettas in één. De Zipn'go is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken.
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Midnight Bells

  Met de Elodie Details Faded Rose Midnight Bells ben je van alle gemakken voorzien. De Zipn'go is een verzorgingsmandje en toilettas in één. De Zipn'go is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Opbergmand

  In deze Elodie Details Opbergmand Powder Pink is genoeg ruimte om speelgoed of kleding van je kindje op te bergen. De opbergmand is handgemaakt van stevig katoen en bevat extra gestikte handgrepen. Ideaal voor in de kinder- of woonkamer en zorgt altijd voor een opgeruimd huis.
  49,90
 • Quick view

  Elodie Details Gold Shimmer Opbergmand

  In deze Elodie Details Gold Shimmer Opbergmand is genoeg ruimte om speelgoed of kleding van je kindje op te bergen. De mand is handgemaakt van stevig katoen en bevat extra gestikte handgrepen. Ideaal voor in de kinder- of woonkamer.
  49,90
 • Quick view

  Elodie Details Opbergmand Marble Grey

  In deze Elodie Details Opbergmand Marble Grey is genoeg ruimte om speelgoed of kleding van je kindje op te bergen. De opbergmand is handgemaakt van stevig katoen en bevat extra gestikte handgrepen. Ideaal voor in de kinder- of woonkamer en zorgt altijd voor een opgeruimd huis.
  49,90
 • Quick view

  Elodie Details Opbergmand Tender Blue

  In deze Elodie Details Opbergmand Tender Blue is genoeg ruimte om speelgoed of kleding van je kindje op te bergen. De mand is handgemaakt van stevig katoen en bevat extra gestikte handgrepen. Ideaal voor in de kinder- of woonkamer.
  49,90
9 Resultaten