Flexa Opbergmanden en Commodemandjes

Maak de kamer van je kindje compleet met Flexa manden en opbergzakken. Deze zien er heel vrolijk uit en zijn daarnaast ook heel handig. Flexa manden en opbergzakken zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang mooi blijft. Soms is een Flexa mand speciaal gemaakt voor een Flexa opbergmeubel. Het is een aanrader om zo’n Flexa mand met het bijpassende opbergmeubel te combineren. Natuurlijk is een Flexa mand ook gewoon los te gebruiken. Je vindt altijd wel een plekje voor een Flexa mand: in een kast, op een dressoir, op de commode of waar je maar wilt. Het komt altijd wel van pas.

Een Flexa opbergzak

Een Flexa opbergzak is ideaal om bijvoorbeeld aan het bedje van je kindje te hangen. Weet je niet waar je kleine spulletjes of bepaald speelgoed moet opbergen? Leg het dan in de Flexa opbergzak. Flexa opbergzakken worden meestal geleverd per twee of drie stuks. Vaak zijn deze bedrukt met een leuke print. De meeste Flexa opbergzakken zijn gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

Lees meer...

Over Flexa

In de webshop van Babypark vind je diverse accessoires van Flexa, van Flexa opbergzakken tot Flexa zitzakken en speelgordijnen. Ook voor Flexa meubels kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Flexa halfhoogslapers, stapelbedden, lage bedden, garderobekasten, tafeltjes en bureaus. Met items van Flexa richt je vrijwel een complete kinderkamer in. Veel meubels van Flexa zijn verkrijgbaar in verschillende verschillende kleuren. Zo kun je de kamer van je kindje inrichten volgens jouw zelfbedachte stijl. Het zorgt voor een leuk effect om meubels van dezelfde serie in verschillende kleuren met elkaar te combineren. De Flexa manden van jouw wensen en andere producten van Flexa zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van de bestelde artikelen kunt genieten. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Safari Opbergzakken

  Deze Flexa Safari Opbergzakken is een leuke accessoire voor in de kinderkamer. De zakken zijn eenvoudig te bevestigen en worden per 3 stuks geleverd zodat je alle losse spulletjes van je kindje kan opbergen.
  49,-
 • Quick view

  Flexa Heroes Opbergzakken

  Deze Flexa Heroes Opbergzakken is een leuke accessoire voor in de kinderkamer. De zakken zijn eenvoudig te bevestigen en worden per 3 stuks geleverd zodat je alle losse spulletjes van je kindje kan opbergen.
  49,-
 • Quick view

  Flexa Safari Opbergbox

  De Flexa Safari Opbergbox is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de box kan je spulletjes van je kindje opbergen en de box sluiten met de deksel, zo is de kamer snel opgeruimd.
  19,-
3 Resultaten