18 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Mandje

  In het prachtig gebreide Jollein Confetti Knit Mandje kan je alle verzorgingsproducten kwijt. Een onmisbare accessoire voor op de commode. Zo heb je alles bij de hand voor de verzorging van je kindje.
  22,50
 • Quick view

  Jollein Vilt Bear Commodemandje

  Het Jollein Vilt Bear Commodemandje is een stijlvolle accessoire voor de babykamer. Het mandje is ideaal om bijvoorbeeld luiers of verzorgingsproducten in te bewaren zodat je deze altijd bij de hand hebt.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Paper Mandje Little Lion

  Met de Jollein Paper Mandje Little Lion zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Vilt Bear Mand XL

  De Jollein Vilt Bear Mand XL is een stijlvolle opbergmand voor babyspullen. De mand is perfect voor de babykamer maar is ook geschikt als opbergmand voor het speelgoed van je kindje in de buurt van de box.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Fancy Knit Mandje

  Met de Jollein Fancy Knit Mandje zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  22,50
 • Quick view

  Jollein Wild Animals Canvas Mandje

  De Jollein Wild Animals Canvas Mandje is gemaakt van stevig canvas en geschikt voor het opbergen van rondslingerend speelgoed. Een leeuwtje op de voorkant van de mand zorgt voor een stoere uitstraling.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Diamond Knit Commodemandje

  Met het Jollein Diamond Knit Commodemandje ziet de commode er altijd opgeruimd uit. Dit mandje biedt namelijk opbergruimte aan luiers en verzorgingsproducten van je kindje zodat je deze altijd bij de hand hebt.
  22,50
 • Quick view

  Jollein ABC Mandje

  Met de Jollein ABC Mandje zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De canvas mand heeft een print met het alfabet erop en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  17,95
 • Quick view

  Jollein XL Mandje Robot

  Met de Jollein XL Mandje Robot zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  27,95
 • Quick view

  Jollein XL Mand Leopard

  Met de Jollein XL Mand Leopard zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Flamingo Canvas Mand XL

  Met de Jollein Flamingo Canvas Mand XL zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De canvas mand heeft een all-over print en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.

  27,95

  23,05

 • Quick view

  Jollein Heavy Knit Wandzakje

  Kom je opbergruimte tekort? Het Jollein Heavy Knit Wandzakje is de oplossing! Het wandzakje is voorzien van een ophanglusje en kan daardoor gemakkelijk worden opgehangen aan bijvoorbeeld een haakje bij de commode.
  19,95
 • Quick view

  Jollein XL Mand Monkey Island

  Met de Jollein XL Mand Monkey Island zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Opbergmand Stonewashed Canvas Navy

  Met deze Jollein opbergmand Stonewashed Canvas Navy heb je geen last meer van rondslingerende spullen in huis, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en afneembaar met een vochtige doek.
  14,95
 • Quick view

  Jollein XL Paper Mandje Little Lion

  Met de Jollein XL Paper Mandje Little Lion zorg je dat rondslingerd speelgoed verleden tijd is. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook leuk als decoratie dienen in de kinder- of woonkamer.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Canvas Indians Mand XL

  De Jollein Canvas Indian Mand XL is een stijlvolle opbergmand voor babyspullen. De mand is perfect voor de babykamer maar is ook geschikt als opbergmand voor het speelgoed van je kindje in de buurt van de box.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Boxopbergzak

  Met de Jollein Confetti Knit Boxopbergzak heb je nooit meer last van rondslingerend speelgoed en verzorgingsproducten. De boxopbergzak kan gemakkelijk worden bevestigd aan de box.
  37,50
 • Quick view

  Jollein Heavy Knit Boxopbergzak Blue

  De Jollein Heavy Knit Boxopbergzak kan gemakkelijk worden bevestigd aan de box. Met deze opbergzak heb je altijd wat speelgoed over verzorgingsproducten voor je kindje bij de hand als je kindje in de box speelt.
  29,95
18 Resultaten