KidsDepot manden

Maak de babykamer of een andere ruimte in huis extra sfeervol met een KidsDepot opbergmandje of commodemandje. Een KidsDepot opbergmandje ziet er altijd weer heel verrassend uit. Van KidsDepot zijn vaak ook opbergbakken verkrijgbaar die heel leuk staan in een open kast of bijvoorbeeld op een dressoir. KidsDepot opbergbakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere tinten.

Lees meer...

KidsDepot mandje met leuke versieringen

KindsDepot opbergmandjes zijn vaak op een hele leuke manier versierd. Denk bijvoorbeeld aan een KidsDepot mandje met een soort nepbont. Dankzij deze versiering krijgt dit mandje een hele ludieke uitstraling. KidsDepot mandjes zijn een echte aanrader!

Over KidsDepot

Naast KidsDepot mandjes en opbergbakken, verkopen wij ook allerlei andere accessoires. Met KidDepot kleed je gerust een hele babykamer aan! KidsDepot wandhangers, muurhangers, vogelhuisjes en kapstokhaken zien er extra speciaal uit. Dankzij deze accessoires zorg je ervoor dat de kamer van je kindje er heel gezellig uitziet. Het is leuk om meerdere accessoires van KidsDepot met elkaar te combineren. Alle items zijn uitgevoerd in eigentijdse kleuren en matchen vaak heel goed met elkaar. Bekijk ook eens ons complete assortiment van KidsDepot en laat je verrassen door al die mooie accessoires! Jouw gewenste opbergmandje of commodemandje van KidsDepot en eventuele andere producten van dit label bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toegestuurd worden. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij het bestelde opbergmandje of commodemandje van KidsDepot meteen op de post. In de meeste gevallen ontvang jij deze dan de volgende dag. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Original Opbergbak

  Bevrijdt de kinderkamer van alle rondslingende spullen met één of meerdere KidsDepot original opbergbakken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en tevens te gebruiken als decoratie.
  34,95
 • Quick view

  KidsDepot Billie Opbergmanden 3 stuks

  De KidsDepot Billie Opbergmanden 3 stuks is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  34,95
 • Quick view

  KidsDepot Korbo Set Opbergmanden

  De KidsDepot Korbo Set Opbergmanden is een mooie mand wat is gevlochten van katoen. De leuke lederen details maken deze mand compleet. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Ewa Opbergmand

  De KidsDepot Ewa Opbergmand is een mooie mand wat is gevlochten van katoen draad. De handvatten maken deze mand praktisch. Er kunnen verschillende spullen in opgeborgen worden zodat het opgeruimd blijft.
  11,01
 • Quick view

  KidsDepot Eran Set Opbergmanden

  Dit KidsDepot Eran Set Opbergmanden is een mooie mand wat bekleed met stof. Er kunnen verschillende spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  21,21
 • Quick view

  Coming Kids PomPom Mand

  Een mooie decoratiemand voor op de babykamer van de allerkleinsten. Geschikt voor verschilllende doeleinden.
  27,95
 • Quick view

  KidsDepot Kori Set Opbergmanden

  De KidsDepot Kori Set Opbergmanden is een mooie mand wat is gevlochten van koord en maisvezels. De handvatten maken deze mand praktisch. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden.
  42,46
 • Quick view

  KidsDepot Nouk Opbergmand

  De KidsDepot Nouk Opbergmand is een mooie mand wat is gevlochten van riet. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte opgeborgen blijft. Het is afgewerkt met een lederen detail.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Ebby Set Opbergmanden

  Dit KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Off White is een mooie mand wat bekleed met ribstof. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  42,46
 • Quick view

  KidsDepot Kwando Opbergmand

  De KidsDepot Kwando Opbergmand is een mooie mand wat is gevlochten van katoen koord. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte opgeborgen blijft.
  25,46
 • Quick view

  KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Off White

  Dit KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Off White is een mooie mand wat bekleed met ribstof. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Enno Set Opbergmanden

  Dit KidsDepot Enno Set Opbergmanden is een mooie mand wat bekleed met stof. Er kunnen verschillende spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Kwando Opbergmand Grijs

  De KidsDepot Kwando Opbergmand Grijs is een mooie mand wat is gevlochten van katoen koord. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte opgeborgen blijft.

  34,95

  25,46

 • Quick view

  KidsDepot Enno Set Opbergmanden Grijs

  Dit KidsDepot Enno Set Opbergmanden Grijs is een mooie mand wat bekleed met stof. Er kunnen verschilllende spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  34,95
 • Quick view

  KidsDepot Enno Set Opbergmanden Zwart

  Dit KidsDepot Enno Set Opbergmanden Zwart is een mooie mand wat bekleed met stof. Er kunnen verschillende spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  34,95
 • Quick view

  KidsDepot Bobbi Opbergmanden Black 2 stuks

  De KidsDepot Bobbi Opbergmanden Black 2 stuks is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  KidsDepot Kwando Opbergmand Roze

  De KidsDepot Kwando Opbergmand Roze is een mooie mand wat is gevlochten van katoen koord. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte opgeborgen blijft.

  34,95

  25,46

 • Quick view

  KidsDepot Fera Opbergmand Natural / Brown

  De KidsDepot Fera Opbergmand Natural / Brown is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 14,41

 • Quick view

  KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Bruin

  Dit KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Bruin is een mooie mand wat bekleed met ribstof. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Enno Set Opbergmanden Bruin

  Dit KidsDepot Enno Set Opbergmanden Bruin is een mooie mand wat bekleed met stof. Er kunnen verschilllende spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.

  34,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Boaz Opbergmand Creme / Wit

  De KidsDepot Boaz Opbergmand Creme / Wit is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de opbergmand kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Bowie Manden

  De KidsDepot Bowie Manden zijn een vrolijke accessoires voor in de baby- en kinderkamer. Daarnaast beschikken de deksels van de manden over een leuk fruit detail. De Bowie manden zijn praktisch in gebruik.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Zand

  Dit KidsDepot Ebby Set Opbergmanden Zand is een mooie mand wat bekleed met ribstof. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden. Deze leuke manden worden geleverd in een set van 3 stuks in 3 groottes.

  59,95

  42,46

23 Resultaten
Trustpilot