Koeka manden

Breng extra sfeer in de babykamer met Koeka manden. De kamer ziet er dan nóg sfeervoller uit. Bovendien zijn Koeka manden heel praktisch. Je zet deze bijvoorbeeld neer op de commode en bergt hierin wat luiers voor je kindje op. Ook andere kleine producten die je gebruikt op de commode, kun je hierin handig bewaren.

Lees meer...

Verschillende kleuren Koeka manden

Koeka manden zijn zó ontworpen, dat deze heel goed bij je interieur passen. Dat zit ‘m in het ontwerp, maar natuurlijk ook in de kleur. Koeka manden zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Gemaakt van badstof of wafelstof

Koeka manden zijn meestal gemaakt van badstof of wafelstof. Dit zijn de favoriete stoffen van Koeka. Ook voor andere producten voor baby’s, zoals wiegdekentjes, badjassen, kussenhoezen, boxzakken en speendoekjes heeft Koeka vaak wafelstof en badstof gebruikt. Deze stoffen voelen lekker zacht aan, zijn ademend, drogen heel gemakkelijk op en zijn vaak gemakkelijk uitwasbaar in de wasmachine. Ideale stoffen dus voor textielproducten voor baby’s.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Cairo Commodemandje

  Het Koeka Cairo Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Commodemandje

  Het Koeka Antwerp Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Vik Commodemandje

  Het Koeka Vik Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Riga Commodemandje

  Het Koeka Riga Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.

  34,95

  29,95

4 Resultaten
Trustpilot