Snuz Opbergmanden en Commodemandjes

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Snuz opbergmanden, commodemandjes en opbergzakken. Van Snuz zijn vooral opbergzakken verkrijgbaar. Lees snel verder over het gemak van deze handige Snuz opbergzak voor de babykamer.

Lees meer...

Een handige Snuz opbergzak voor de wieg

Een Snuz opbergzak is een handige aanvulling voor een wieg van Snuz. Je bevestigt de Snuz opbergzak aan de achterkant van de wieg. In een Snuz opbergzak leg je allerlei spulletjes die je in de wieg gebruikt of die anders maar rondslingeren in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan knuffeltjes of knuffeldoekjes waar je kindje soms mee speelt in de wieg, aan een extra speentje of de afgeritste mouwen van het slaapzakje van je kindje. Een Snuz opbergzak is echt ideaal in de babykamer! Wordt de Snuz opbergzak vies, dan is deze vaak met de hand uit te wassen. De meeste Snuz opbergzakken zijn gemaakt van canvas.

Over Snuz

Van het merk Snuz zijn handige, innovatieve producten voor de allerkleinsten verkrijgbaar. Snuz staat vooral bekend om zijn multifunctionele wiegen en co-sleepers. Van Snuz is zelfs een wieg verkrijgbaar die ook als co-sleper en als draagwieg te gebruiken is. Deze Snuz wieg is aan je eigen bed te bevestigen. Aangezien de wieg verstelbaar is in maar liefst negen verschillende hoogtes, kun je deze altijd wel passend maken aan je eigen bed. Deze bijzondere wieg kan ook schommelen. Snuz opbergzakken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de bestelde producten meestal al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat deze producten bij ons op voorraad zijn. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snuz Opbergzak

    De Snuz Opbergzak is te bevestigen aan het voeteneind van de SnuzPod3 co-sleeper. Met deze opbergzak heb je alle spullen voor je kindje zoals de favoriete knuffel of fles altijd binnen handbereik.
    19,95
1 Resultaten
Trustpilot