6 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Basket Metal Small

  Stapelgoed Basket Metal heeft een eenvoudig design maar door het metalen materiaal is het zeer uniek. Het biedt opbergruimte maar als decoratie is het ook leuk om ergens neer te zetten.
  7,95
 • Quick view

  Stapelgoed Storage Box

  Stapelgoed Storage Box heeft een eenvoudig design maar door het metalen materiaal is het zeer uniek. Het biedt opbergruimte maar als decoratie is het ook leuk om ergens neer te zetten.
  33,75
 • Quick view

  Stapelgoed Coriander Trommel XXL

  De Stapelgoed Coriander Trommel XXL is een mooie metalen trommel die opbergruimte creëert in iedere ruimte van het huis. Aan de zijkant is een zwart kruis gespoten waardoor het extra stoer oogt. Een leuke aanvulling!
  119,95
 • Quick view

  Stapelgoed Mailbox Opbergbak

  De Stapelgoed Mailbox opbergbak is een metalen opbergbak voor alle spulletjes van je kindje. Zo houd je geen rommel over en kan de opberbak gebruikt worden ter decoratie.
  31,46
 • Quick view

  Stapelgoed Basket Opbergbak Grey

  Ruim al je spullen op in een Stapelgoed Basket opbergbak. Door de geringe hoogte van de bak is deze gemakkelijk onder het bed of in de kast te schuiven waardoor je alles netjes achterlaat. Staat tevens goed bij een landelijk interieur.
  26,95
 • Quick view

  Stapelgoed Sport For Childeren Mandje

  De Stapelgoed Sport For Childeren Mandje is een leuk opbergmandje die je ergens neer kan zetten of als plantenbakje kan gebruiken.Gemaakt van kwalitatief leer waardoor je er lang plezier van hebt.
  14,95
6 Resultaten