14 Resultaten
 • Quick view

  Inepien Meetlat Hart Roze

  Met de Inepien Meetlat Hart Roze kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Ster Roze

  Met de Inepien meetlat Ster Roze kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Zand Grijs

  Met de Inepien meetlat kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Hart Grijs

  Met de Inepien Meetlat Hart Grijs kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Eekhoorn

  Met de Inepien meetlat kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig berken multiplex en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  45,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Ster Grijs

  Met de Inepien meetlat Ster Grijs kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
14 Resultaten