Roommate meetlat

In het assortiment van Roommate vind je erg leuke meetlatten voor aan de muur in de babykamer of kinderkamer van je kindje. Je kunt het hele aanbod van Roommate gemakkelijk bekijken op Babypark.nl en vinden wat bij jou en je kindje past. De artikelen van Roommate zijn niet alleen online maar ook in onze megastores verkrijgbaar.

Lees meer...

De leukste Roommate meetlat

De Roommate meetlat is er leuk om te hebben in de babykamer van je kindje. Niet alleen is het erg leuk om de groei van je kindje bij te houden. Ook dient de Roommate meetlat als een mooi decoratie item in de babykamer of kinderkamer van je kindje. Je kunt er een lege muur helemaal mee opvrolijken. De Roommate meetlatten zijn dan ook te verkrijgen in verschillende kleuren en vormen. Bijvoorbeeld een dier of een gebouw dit maakt het dan ook extra leuk voor je kindje om zichzelf te meten bij de Roommate meetlat.

Materiaal van de Rommate meetlat

De Roommate meetlatten zijn gemaakt van metaal. Dit zorgt er dan ook voor dat de Roommate meetlatten erg stevig zijn. Met een whiteboardmarker kun je elke centimeter van de groei van je kindje bijhouden. Op deze manier kan je kindje zelf ook zien hoe hard zij of hij groeit. De Roommate meetlat is erg eenvoudig en makkelijk te bevestigen zodat jij en je kindje hier snel plezier van kunnen hebben. De meetlat meet van 70 tot 150 cm. Je maakt de kamer van je kindje helemaal compleet met een meetlat van Roommate.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Giraffe Meetlat

  Met de Roommate Giraffe Meetlat kan je gemakkelijk bij houden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
 • Quick view

  Roommate Dog Meetlat

  Met de Roommate Dog Meetlat kan je gemakkelijk bijhouden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
  67,-
 • Quick view

  Roommate House Meetlat

  Met de Roommate House Meetlat kan je gemakkelijk bij houden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
  67,-
3 Resultaten