Overige decoratieartikelen van Bonjourbébé

Met decoratieartikelen van Bonjourbébé maak je de kamer van je kindje extra sfeervol. Wij hebben onder andere Bonjourbébé muurdecoratie artikelen in ons assortiment. Kijk snel verder en laat je verrassen door alle leuke decoratieartikelen van Bonjourbébé!

Lees meer...

Bonjourbébé poster in stijl

Een Bonjourbébé poster staat leuk in de kamer van je kindje. De meeste Bonjourbébé posters zijn uitgevoerd in zachte tinten die heel goed passen bij de meeste interieurs van een babykamer. Sommige posters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij verkopen ook regelmatig Bonjourbébé posters met tekst. Dat is helemaal van deze tijd en geeft de kamer een speelse uitstraling. Het is leuk om meerdere posters met elkaar te combineren. Vrijwel elke poster is 30x 40 cm.

Over Bonjourbébé

Bonjourbébé is een Spaans label van beddengoed en accessoires om de babykamer mee te versieren. Met de unieke, elegante en tijdloze ontwerpen creëer je een stijlvolle kamer die jaren meegaat. Voor Bonjourbébé producten zijn alleen de beste stoffen gebruikt. Deze stoffen zijn Oekotex gecertificeerd. Voor de producten is 100% natuurlijk katoen gebruikt. Eerlijkheid is heel belangrijk voor Bonjourbébé. Het team van Bonjourbébé houdt ervan om eerlijk te zijn in alles wat ze doet, zonder trucs. Het is zich bewust van het belang van Bonjourbébé producten, die in contact komen met niet meer en niet minder dan de huid van moeders en vooral van baby’s. Het is dus belangrijk dat de gebruikte materialen heel gezond zijn voor de huid. Jouw gewenste Bonjourbébé decoratieartikelen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bonjourbébé Artic Dream Poster Trust 21 x 30 cm

  De Bonjourbébé Artic Dream Poster Trust 21 x 30 cm is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster van Bonjourbébé is gemaakt van stevig papier en makkelijk op te hangen met een stukje tape.
  8,95
 • Quick view

  Bonjourbébé My Planet Poster Penguins 30 x 40 cm

  De Bonjourbébé My Planet Poster Penguins 30 x 40 cm is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster van Bonjourbébé is gemaakt van stevig papier en makkelijk op te hangen met een stukje tape.
  12,95
2 Resultaten