Overige decoratie artikelen van Done by Deer

Versier de kinderkamer met mooie decoratie artikelen van Done by Deer. Leg bijvoorbeeld een Done by Deer zitzak gezellig in een hoekje. Zo’n zitzak is een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat de kamer er een stuk gezelliger uitziet. Dat geldt ook voor andere Done by Deer decoratie artikelen.

Lees meer...

Een rijke variatie decoratie artikelen

Hang leuke Done by Deer opbergrekken of Done by Deer posters aan de muur. Dit soort Done by Deer decoratie artikelen doet wonderen. De kamer heeft dan al snel een vrolijke uitstraling. Vaak vind je bij Babypark ook Done by Deer opbergbakken. Die zijn ideaal voor op de commode of in de kast. Ons assortiment Done by Deer producten wordt steeds aangevuld en vernieuwd. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan.

Over Done by Deer

Done by Deer maakt producten voor kinderen die ook door hun ouders leuk worden gevonden. Kenmerkend aan Done by Deer zijn de speelse dierenvormen, de streepjespatroontjes en de bijzondere kleurcombinaties, geïnspireerd door Scandinavië.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Opbergtas

    De Done by Deer Opbergtas is een handige accessoire voor aan de box of bed van je kindje. In de opbergzak kan je eenvoudig de losse spulletjes of kleertjes opbergen en makkelijk sluiten.
    19,95
1 Resultaten
Trustpilot