Overige decoratie artikelen van Done by Deer

 

Versier de kinderkamer met mooie decoratie artikelen van Done by Deer. Leg bijvoorbeeld een Done by Deer zitzak gezellig in een hoekje. Zo’n zitzak is een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat de kamer er een stuk gezelliger uitziet. Dat geldt ook voor andere Done by Deer decoratie artikelen.

Lees meer...

 

Een rijke variatie decoratie artikelen

Hang leuke Done by Deer opbergrekken of Done by Deer posters aan de muur. Dit soort Done by Deer decoratie artikelen doet wonderen. De kamer heeft dan al snel een vrolijke uitstraling. Vaak vind je bij Babypark ook Done by Deer opbergbakken. Die zijn ideaal voor op de commode of in de kast. Ons assortiment Done by Deer producten wordt steeds aangevuld en vernieuwd. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan.

Over Done by Deer

Done by Deer maakt producten voor kinderen die ook door hun ouders leuk worden gevonden. Kenmerkend aan Done by Deer zijn de speelse dierenvormen, de streepjespatroontjes en de bijzondere kleurcombinaties, geïnspireerd door Scandinavië.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Wire Square Opbergrek 2 Stuks

  Done by Deer Wire Square Opbergrek 2 Stuks heeft een vintage look en is erg handig in de kinderkamer. Het biedt ruimte voor decoratie, boeken en noem maar op. Het wordt geleverd in een set van twee stuks.
  49,95
 • Quick view

  Done by Deer Opbergrek Wire Rectangle Grey 2 Stuks

  Done by Deer Opbergrek Wire Rectangle heeft een vintage look en is erg handig in de kinderkamer. Het biedt ruimte voor decoratie, boeken en noem maar op. Het set wordt per twee stuks geleverd.
  69,95
2 Resultaten