Laessig overige decoratieartikelen

Maak de kinderkamer compleet met leuke Laessig decoratieartikelen. Alle Laessig decoratieartikelen zien er heel hip, grappig en stijlvol uit. Ze zijn een aanwinst voor de kinderkamer. Kijk snel verder welke Laessig decoratieartikelen jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Een Laessig poef

Wij bieden regelmatig Laessig poefs aan. Een Laessig poef ziet er altijd ontzettend leuk uit. Zo bedachten de ontwerpers van Laessig een poef die eruitziet als een schildpad. Zo’n Laessig poef vrolijkt de kinderkamer helemaal op. Daarnaast is een poef ook heel fijn voor je kindje om op te zitten of gewoon lekker tegenaan te liggen.

Over Laessig

Laessig is een merk van stijlvolle, functionele producten die lang mooi blijven. Het motto van Laessig is “leven met bezieling en stijl”. Laessig verzorgingstassen zien er bijvoorbeeld heel hip en fashionable uit en zijn tegelijkertijd ook heel praktisch. Vrijwel elke Laessig verzorgingstas is ingedeeld in meerdere vakjes, zodat je allerlei spulletjes van je kind apart kunt opbergen. Lekt de fles, dan worden andere spulletjes in de tas minder gauw nat. Een ander voorbeeld zijn de kinderbordjes van Laessig. Dankzij de mooie prints op de bordjes wil je kindje maar wat graag van het bordje eten. Laat je kindje het bordje per ongeluk vallen, dan is dat geen punt. Deze producten zijn onbreekbaar en gemakkelijk schoon te maken. Ook Laessig zwemkleding is mooi én praktisch tegelijkertijd. Laessig producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Als je ze eenmaal hebt, wil je ze niet meer missen! Wacht niet langer en bestel vandaag nog leuke kinderkamer accessoires van Laessig en eventuele andere producten online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt, zodat je meteen van de kinderkamer accessoires van Laessig kunt genieten!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Laessig Garden Explorer Pouf Snail Blue

    De Laessig Garden Explorer Pouf Snail Blue is een echte blikvanger in elke kinderkamer. Met het comfortabele vloerkussen kan je kindje heerlijk ontspannen en spelen.
    44,95
1 Resultaten