8 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Adventure Poef

  De Life Time Adventure Poef is een gehaakte poef wat een stoere uitstraling heeft. Het is heerlijk om op te zitten of als voetenbankje te gebruiken. Het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit.
  82,-
 • Quick view

  Life Time Sugar Pie Poef Gehaakt

  De Life Time Sugar Pie Poef Gehaakt is een gehaakte poef wat een leuke uitstraling heeft. Het is heerlijk om op te zitten of als voetenbankje te gebruiken. Het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit.
  82,-
 • Quick view

  Life Time Boomhut Spiegel

  De Life Time Boomhut Spiegel heeft een robuuste look wat komt door het hout in verschillende kleuren. Het is een leuke aanvulling bij de boomhutserie. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  129,-
 • Quick view

  Life Time Adventure Poef Vierkant

  De Life Time Adventure Poef Vierkant is een gehaakte poef wat een stoere uitstraling heeft. Het is heerlijk om op te zitten of als voetenbankje te gebruiken. Het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit.
  70,-
 • Quick view

  Life Time Adventure Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit Life Time Adventure Plaid Gehaakt een extra stoere look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  82,-
 • Quick view

  Life Time Sugar Pie Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit Life Time Sugar Pie Plaid Gehaakt een extra leuke look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  82,-
 • Quick view

  Life Time Sugar Pie Poef Vierkant

  De Life Time Sugar Pie Poef Vierkant bestaat uit twee soorten stoffen. Het is heerlijk om op te zitten of als voetenbankje te gebruiken. Het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit.
  70,-
 • Quick view

  Life Time Bloemenstreng SilverSparkle

  Bloemenstreng van de Life Time serie SilverSparkle. Trendy zilverkleurig lakleer verfijnd gedecoreerd met kraaltjes en lovertjes.
  39,-
8 Resultaten