Nijntje decoratieartikelen

Jonge kinderen zijn meestal dol op Nijntje. Het is een tip om de babykamer of kinderkamer helemaal in Nijntje-stijl in te richten. Op deze pagina vind je een aantal Nijntje decoratieartikelen voor de kinderkamer, zoals een Nijntje paperbag. Een Nijntje paperbag is een papieren zak waarin je spulletjes kunt opbergen. Een Nijntje paperbag ziet er heel sfeervol uit.

Lees meer...

Nijntje wanddecoratie

Weleens nagedacht over Nijntje wanddecoratie? Regelmatig hebben wij Nijntje decoratieartikelen voor aan de muur in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een stoffen Nijntje knuffel die je aan de muur kunt bevestigen. Met deze Nijntje wanddecoratie ziet de babykamer er een stuk gezelliger uit!

Over Nijntje

Op onze webshop vind je nog meer Nijntje artikelen. Wie kent het beroemde konijntje uit de kinderboekjes van Dick Bruna niet? Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis. Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent belandt, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokken vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je graag de kinderkamer aankleedt met allerlei Nijntje producten, zit je bij Babypark op het juiste adres. Jouw gewenste Nijntje decoratieartikelen en eventuele andere producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde Nijntje decoratieartikelen zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de babykamer decoratieartikelen in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nijntje ABC Wanddecoratie

    De Nijntje ABC Wanddecoratie is leuk om tegen de muur te hangen. Aan de achterzijde bevind er een lus waaraan het kan worden opgehangen. Dit Nijntje is ongeveer 30 cm groot en is afneembaar met een vochtige doek.
    16,95
1 Resultaten
Trustpilot