Overige decoratie artikelen van Ootje Kadootje

Vrolijk de kinderkamer van je kindje op met sfeervolle Ootje Kadootje decoratie artikelen. Alle Ootje Kadootje decoratie artikelen zijn verkrijgbaar in trendy kleuren, soms zijn ze zelfs goud- of zilverkleurig. Ootje Kadootje gebruikt ook vaak stofjes met fraaie patroontjes.

Lees meer...

Ootje Kadootje hangers

De hangers van Ootje Kadootje zijn leuk om aan de kast, het ledikant of aan de box te hangen. Op deze pagina vind je allerlei soorten Ootje Kadootje decoratie hangers. Aan sommige hangers zit een ster of een hartje, aan andere een beest van verschillende stofjes.

Ootje Kadootje decoratielint

Een Ootje Kadootje decoratielint is ook leuk om bijvoorbeeld aan de kast te hangen. Het verschil tussen een Ootje Kadootje hanger en een Ootje Kadootje decoratielint is dat aan een decoratielint drie kleine figuurtjes hangen in plaats van één grote. Zowel een Ootje Kadootje hanger als een Ootje Kadootje decoratielint zijn een aanvulling op je interieur.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Ootje Kadootje Black & White Decoratieslinger Oker

  Met de Ootje Kadootje Black & White Decoratieslinger haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De slinger is gemaakt van zachte materialen en makkelijk vast te maken met een lint.
  12,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Sterrenlint Jeans

  Schitterende hanger met sterren van het merk Ootje Kadootje.
  11,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Decoratieslinger Sterretjes Mint

  Met de Ootje Kadootje decoratieslinger haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De slinger is gemaakt van zachte materialen en makkelijk vast te maken met een lint.
  11,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Uil Decohanger Lagoon

  Met de Ootje Kadootje Uil Decohanger Lagoon haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De uil is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en voorzien van een handige lus.
  11,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Deco Lint Mix Grijs / Zilver

  Schitterende hanger met hartjes en sterren van het merk Ootje Kadootje.
  12,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Uil Decoratieslinger Mint / Zilver

  Met de Ootje Kadootje Uil Decoratieslinger Mint / Zilver haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De slinger is gemaakt van zachte materialen en makkelijk vast te maken met een lint.
  14,50
6 Resultaten
Trustpilot