Taftan overige decoratieartikelen

Met Taftan decoratieartikelen maak je de babykamer of kinderkamer tot een sfeervol plekje waar je graag wilt zijn. Op deze pagina tref je bijvoorbeeld Taftan dekentjes een organizers aan. De nieuwste collecties van Taftan zijn gemaakt van honderd procent biologisch katoen. Biologisch katoen is heel gezond voor de kwetsbare huid van je kindje. Daarnaast is het ook goed voor het milieu. Kijk snel verder en vind hier de Taftan decoratieartikelen van jouw wensen!

Lees meer...

Taftan organizer

Een Taftan organizer handig voor het opbergen van allerlei spulletjes. Je kunt een Taftan organizer heel gemakkelijk aan een box of ledikant hangen. Taftan organizers zien er vaak heel leuk uit. Ze zijn vaak versierd met leuke figuurtjes.

Over Taftan

Taftan is in 1994 opgericht door Frits Veenis. Hij begon met het importeren en verkopen van handgeweven dekens, kussens en foulards uit India. In 1998 kreeg hij een podium in het Textielmuseum in Tilburg. Hier leerde hij alles over de weeftechnieken van eenvoudige handweefgetouwen tot de meer verfijnde jacquardweefgetouwen. Ook maakte hij kennis met de moderne, computergestuurde weefgetouwen. Met de kennis ging Veenis aan de slag voor andere bedrijven en ontwerpers. Hij liet de stoffen met de hand weven in India of in het Textielmuseum in Tilburg. In 1999 vroeg een bedrijf voor babyartikelen om een complete textielset voor een kinderkamer te ontwerpen en te ontwikkelen. Dit leek meteen een succes. In 2009 startte Taftan met een eigen werkplek in India. Taftan kon zo goed in de gaten houden of de arbeiders kregen wat ze verdienden: een eerlijk loon, een ziektekostenverzekering en een goede scholing. Inmiddels is het assortiment van Taftan heel uitgebreid: dekens, lakens, hoeslakens, aankleedkussenhoezen, lampenkappen en noem maar op. Met Taftan textielproducten kun je gerust een hele babykamer aankleden. Jouw gewenste decoratieartikelen van Taftan bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde decoratieartikelen van Taftan zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Hello World Organiser

  De Taftan Oraniser zorgt ervoor dat speelgoed en poppen eenvoudig opgeborgen kunnen worden in de kinderkamer. De organiser is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig in gebruik!
  22,95
 • Quick view

  Taftan Deken Hello World 75 x 100 cm

  De Taftan Deken Hello World 75 x 100 cm is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De deken is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine.
  58,95
2 Resultaten
Trustpilot