17 Resultaten
17 Resultaten

Piepschuim Letters A-Z

 

Geef de kamer van je kindje een leuk accentje met piepschuimletters. Hang bijvoorbeeld de naam van je kindje in piepschuimletters aan de muur als decoratie. Misschien is het leuk om de letters een kleurtje of patroontje te geven. Er zijn tal van manieren waarop je dit kunt doen. Wij geven je hier een aantal tips.

 

Verven of beplakken

Je kunt de piepschuimletters gewoon laten zoals ze zijn, maar is het niet extra leuk om ze een kleurtje te geven? Gebruik hiervoor verf op waterbasis, zoals muurverf, latex of acrylverf. Andere verfsoorten kunnen de letters beschadigen. Het beplakken van de letters met stof of behang is ook een leuke manier om de letters te versieren. Een combinatie van verven en beplakken is ook mooi. Je beplakt de voor- en achteraanzichten van de letters en verft ze aan de zijkanten.

 

Versieren met glitters

Om piepschuimletters een extra feestelijk tintje te geven, kun je ze ook versieren met glitters. Je smeert de letters dan in met lijm, om ze vervolgens in een bak met glitters te dopen. Wanneer je pailletten gebruikt kun je deze met speciale pinnetjes in het piepschuim steken.