Fleurige muren met Inepien schilderijen

 

Iedere kinderkamer wordt fleuriger met een leuke decoratie aan de wand. Bekijk hier de beste online aanbieding voor een vrolijk schilderijtje van Inepien.

Voor elke kinderkamer
Heb jij al iets leuks aan de muur hangen op de kamer van je kind? Inepien schilderijtjes zijn favoriet bij veel kids! Deze schattige schilderijtjes passen in iedere baby- of kinderkamer. Inepien schilderijen zijn verkrijgbaar in veel varianten. Van driedelig dierenthema tot grappige prints met tekst. De schilderijtjes zijn afgewerkt met een mooie houten lijst. Je hoeft ze alleen nog maar op te hangen!

Stoer of Lief!?
Welk Inepien schilderij kies jij voor de kinderkamer? Wordt het een stoere print met felle kleuren of ga je voor een lieve pasteltint? Zijn alle muren al bezet? Je kunt de grappige schilderijtjes ook op een boekenplankje zetten, of op de vensterbank. Een Inepien schilderijtje is overigens ook erg leuk om cadeau te geven. Ideaal als kraamcadeautje!

Wil jij ook een Inepien schilderij kopen? We hebben een ruime collectie Inepien schilderijtjes in onze webshop, dus er is genoeg keuze. We hebben ook mooie schilderijtjes van andere merken. Kijk bijvoorbeeld eens bij Lief!! of Moepa.

12 Resultaten
12 Resultaten