Speelgoedkist

Ligt er speelgoed door het hele huis heen? Met een speelgoedkist is dit probleem zo verholpen! Ideaal om het speelgoed netjes op te ruimen.

Lees meer...

Verschillende kleuren speelgoedkist

Speelgoedkisten die aan de Europese veiligheidsnormen voldoen zijn ideaal om het vele speelgoed van uw kind op te bergen. Kiest u voor de Malmö Whitewash houten speelgoedkist die perfect bij uw interieur past of gaat u voor een grijze of bruine speelgoedkist? Ons aanbod speelkisten is zeer divers.


Uw houten speelgoedkist online bestellen

Een speelkist van hout in wit, grijs, bruin of een andere kleur kunt u online bestellen. U ervaart het gemak van thuiswinkelen en uw houten speelgoedkist wordt ook nog eens thuisbezorgd!.

Lees minder...
23 Resultaten
  • Quick view

    Woood Keet Speelgoedkist

    In de Woood Keet Speelgoedkist berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van geborsteld grenen en voorzien van het FSC® keurmerk.
    89,-
  • Quick view

    Woood Dennis Speelgoedkist Steel Grey

    In de Woood Dennis Speelgoedkist Steel Grey berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.
    99,-
  • Quick view

    Happy Baby Speelgoedkist Antraciet

    Happy Baby Speelgoedkist Antraciet is een schitterende ruime speelgoedkist, ideaal om al het speelgoed of dekens van je kind in op te bergen.

    114,95

    95,-

  • Quick view

    Happy Baby Speelgoedkist Zilver

    Deze ruime speelgoedkist van Happy Baby is handig om speelgoed in op te bergen. En is voorzien van een vergrendelbaar scharnier voor het deksel.

    114,95

    95,-

  • Quick view

    Woood Dennis Speelgoedkist Betongrijs

    In de Woood Dennis Speelgoedkist Betongrijs berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.
    89,-
  • Quick view

    Bopita Mix & Match Speelgoedkist

    Het Bopita Mix & Match Speelgoedkist heeft een strakke look wat in elke type interieur tot zijn recht komt. Vervaardigd van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Naast dat het kwalitatief biedt het veel opbergruimte.

    189,-

    169,-

  • Quick view

    Holland Hybrid Speelgoedkist Wit

    In de Holland Hybrid speelgoedkist berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig MDF en voorzien van wieltjes.

    109,95

    94,95

23 Resultaten