Holland speelgoedkisten

 

Waar laat je al dat rondslingerende speelgoed? In een Holland speelgoedkist! Een Holland speelgoedkist is superhandig voor speelgoed waar je even snel een plekje voor zoekt. Daarnaast is een Holland speelgoedkist ook gewoon een mooie aanvulling voor het interieur.

 

Bank en speelgoedkist in één

Een Holland speelgoedkist is niet alleen te gebruiken als opbergmeubel. Sommige Holland speelgoedkisten kunnen ook dienst doen als bankje. Dat maakt zo’n speelgoedkist natuurlijk extra leuk. Komen er vriendjes en vriendinnetjes logeren, dan heb je extra zitplekjes.

 

Lees meer...

Holland speelgoedkisten op wieltjes

Sommige Holland speelgoedkisten staan op wieltjes. Een goed gevulde speelgoedkist kan heel zwaar zijn. Maar dankzij de wieltjes verplaats je deze Holland speelgoedkisten toch heel gemakkelijk naar een ander plekje. Wacht niet langer en schaf vandaag nog een Holland speelgoedkist aan via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!


Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Holland Hybrid Speelgoedkist Wit

    In de Holland Hybrid speelgoedkist berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig MDF en voorzien van wieltjes.

    109,95

    79,99

1 Resultaten