Kidsmill speelgoedkisten

 

Opgeruimd staat netjes
Een speelgoedkist is een must als je kinderen hebt. Deze kun je bijvoorbeeld in de slaapkamer plaatsen, maar ook in de huiskamer. Je kinderen kunnen heerlijk spelen met hun speelgoed en na afloop ruimen jullie alles samen op in de Kidsmill speelgoedkist.

Lees meer...

 

Mooi vormgeving
De speelgoedkisten van Kidsmill hebben een mooie, maar functionele vormgeving. Naast speelgoedkist is deze ook goed te gebruiken als bankje om op te zitten (door er bijvoorbeeld een mooi kussen op te leggen) maar ook om later nog te gebruiken. Zo past de speelgoedkist van Kidsmill ook ideaal in de slaapkamer van een tiener. Ideaal om schoolspullen of schoenen in op te bergen.

 

Kidsmill op Babypark.nl
De Kidsmill speelgoedkisten kun je online kopen bij Babypark.nl. De speelgoedkist wordt dan gewoon bij je thuis afgeleverd. Ook kun je vaak een leuke (combinatie) aanbieding van een Kidsmill speelgoedkist vinden op Babypark.nl.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood

  In de Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  120,99

  109,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Speelgoedkist Grijs

  De Sem Nautic Grijs speelgoedkist is een handige accessoire om al het speelgoed van je kindje op te bergen. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en biedt genoeg opbergruimte.

  108,90

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  270,-

  249,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  218,99

  199,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal.. Heel praktisch in gebruik dus!

  260,-

  139,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  199,-

  184,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist

  Kidsmill La Première Speelgoedkist biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  139,99

  129,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De stijlvolle speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  377,-

  349,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart / Eiken

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart / Eiken is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  410,-

  379,99

9 Resultaten
Trustpilot