Little Dutch verf & behang

 

Schilder de muur van de babykamer met Little Dutch verf of geef deze leuke motiefjes mee met fraai behang van Little Dutch. Onze Little Dutch verf is verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. De kleuren verf van Little Dutch zijn heel erg leuk voor een babykamer. De verf van Little Dutch wordt meestal geleverd in een blik van 2,5 liter.

 

Lees meer...

Little Dutch behang

Ons behang van Little Dutch is speciaal gemaakt voor baby- of kinderkamers. Het Little Dutch behang is bedrukt met leuke figuurtjes en diertjes die je kindje heel leuk zal vinden. Vaak verkopen wij ook Little Dutch behangranden. In combinatie met effen behang zien deze behangranden er echt ontzettend leuk uit. Neem de tijd om deze pagina te bekijken en laat je verrassen door alle leuke ontwerpen! Little Dutch behang of Little Dutch verf is ook heel goed te combineren met Little Dutch accessoires.

 

Over Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend merk voor de allerkleinsten. Het design is typisch Hollands wat Little Dutch extra bijzonder maakt. Bij sommige Little Dutch producten kom je typische Hollandse voorwerpen tegen. Denk bijvoorbeeld aan Little Dutch blokken in de vorm van Amsterdamse grachtenpandjes. Little Dutch maakt veel gebruik van hele fijne dessins. Deze dessins zijn onderling heel goed met elkaar te combineren, ook als deze van elkaar verschillen. Sommige dessins komen terug bij meerdere items. De motiefjes van Little Dutch behang komen in veel gevallen bijvoorbeeld weer terug bij Little Dutch ledikantlakens, dekens, wiegovertrekken of kruikenzakken. Het is daarom leuk om naast Little Dutch behang ook andere items van Little Dutch aan te schaffen. Op Little Dutch behang, verf en andere producten raak je nooit uitgekeken! Het Little Dutch behang of de Little Dutch verf van jouw keuze bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Muurverf

  Deze muurverf van Little Dutch is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  34,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Vliesbehang

  Dit mooie Little Dutch Adventure Vliesbehang maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het behang past perfect bij de andere producten uit de Adventure-serie. Hang het behang eenvoudig en snel op.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Sprinkles Vliesbehang

  Dit mooie Little Dutch Sprinkles Vliesbehang maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het behang past ook goed bij de producten uit de Adventure-serie. Hang het behang eenvoudig en snel op.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Vliesbehang

  Dit mooie Little Dutch Waves Vliesbehang maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het behang past perfect bij de andere producten uit de Waves-serie. Hang het behang eenvoudig en snel op.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Behangrand

  De Little Dutch Adventure Behangrand is een echte eyecatcher in de baby- of kinderkamer. Je kunt de rand eenvoudig aanbrengen en uitstekend combineren met de andere producten uit de Little Dutch Adventure-serie.
  39,95
5 Resultaten