Childhome vloerkleden

Maak de kamer van je kindje compleet met een Childhome vloerkleed! Onze Childhome vloerkleden zien er heel stijlvol uit en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en kleuren. Sommige Childhome vloerkleden zijn versierd met franje. Kijk snel verder voor het Childhome kinderkamer vloerkleed dat perfect past bij het interieur van de kamer van je kindje!

Lees meer...

Een dierenhuid vloerkleed van Childhome

Sommige Childhome vloerkleden zien eruit als een dierenhuid. Uiteraard zo’n Childhome babykamer vloerkleed niet gemaakt van een echte dierenhuid. Meestal is deze gemaakt van katoen. Een dierenhuid vloerkleed van Childhome oogt heel stoer en past dan ook perfect in moderne babykamer of kinderkamer. Je kunt meestal uit meerdere uitvoeringen kiezen, bijvoorbeeld uit een zebra- en een luipaardvariant. Het is maar net wat je het mooiste vindt! Vaak is een dierenhuid vloerkleed van Childhome ongeveer 145 x 160 cm. Voor meer specifieke informatie over jouw gewenste Childhome kinderkamer vloerkleed verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijving op onze webshop.

Over Childhome

Van Childhome verkopen wij allerlei artikelen waarmee je de kinderkamer tot een echte blikvanger maakt. Childhome is een echt Belgisch familiebedrijf dat al sinds 1985 alles in staat stelt om het leven van (jonge) gezinnen te vergemakkelijken. Dit doet Childhome door te zorgen voor veilige, innovatieve en comfortabele producten voor baby’s. Childhome stelt alles in het werk om de producten steeds weer verder te verbeteren. In de loop van de tijd is het werk van Childhome al meerdere keren bekroond met awards. Jouw gewenste Childhome babykamer vloerkleed en andere Childhome producten zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling jou zo snel mogelijk bereikt!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Geometric Vloerkleed Multi 120 x 160 cm

  Het Childhome Geometric Vloerkleed Multi 120 x 160 cm is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van vrolijke kwastjes aan de randen.
  49,95
 • Quick view

  Childhome Leopard Vloerkleed Blauw 145 x 160 cm

  Dit Childhome Leopard Vloerkleed Blauw 145 x 160 cm geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.

  49,95

  49,-

 • Quick view

  Childhome Zebra Vloerkleed 145 x 160 cm

  Dit Childhome Zebra Vloerkleed 145 x 160 cm geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.
  49,-
3 Resultaten
Trustpilot