Dyreskinn vloerkleden

 

Een vloerkleed is een accessoire die een interieur een finishing touch geeft. Je kunt een vloerkleed ook gebruiken om koude voeten te voorkomen of ter voorkoming dat je uit zult glijden over een gladde vloer. Bij Babypark zijn er verschillende vloerkleden verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Zachte Dyreskinn vloerkleden

De vloerkleden van Dyreskinn zijn eigenlijk prachtige schapenvachten. Elke Dyreskinn schapenvacht is uniek en ongeveer 90 tot 110 cm lang. De Dyreskinn schapenvachten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen, roze, blauw en geel. Je kunt een Dyreskinn schapenvacht niet alleen gebruiken als vloerkleed maar ook als accessoire over de bank of een stoel. De Dyreskinn schapenvachten zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en voldoen aan strenge Europese richtlijnen.

 

Over Dyreskinn

Het merk Dyreskinn betekent in het Noors ‘dierenvacht’ en produceert en verkoopt vachten van schapen en koeien. Naast vachten verkoopt Dyreskinn ook kussens, stoelpads, zitzakken en poefs van schapenvachten. Dyreskinn vindt een ecologische en milieuvriendelijk proces heel belangrijk, dit betekent dat de dieren niet speciaal zijn gedood voor hun vacht. De Dyreskinn vachten zijn van Nederlandse, Duitse, Britse en Scandinavische dieren en zijn restproducten. Voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Dyreskinn Schapenvacht Bruin

    De Dyreskinn Schapenvacht Bruin is uniek en geeft elke kamer een warme en mooie uitstraling. Gebruik de schapenvacht voor op de bank, stoel of vloer. Het is belangrijk om de schapenvacht goed te verzorgen.
    69,90
1 Resultaten