Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Elodie Details vloerkleden

Een Elodie vloerkleed is een mooie aanvulling van de babykamer. Mét vloerkleed ziet de kamer er een stuk gezelliger uit. Daarnaast voelt een Elodie vloerkleed meestal lekker warm aan voor je voeten. Een Elodie vloerkleed is ook leuk om te gebruiken als speelkleed. Op het kleed kan je kindje de wereld ontdekken en motorische vaardigheden opdoen. Voor je baby is een speelkleed eigenlijk onmisbaar.

Lees meer...

Een rond vloerkleed van Elodie Details

Een rond vloerkleed ziet er heel stijlvol uit. Het staat extra mooi onder het ledikantje van je kindje. In veel gevallen is een rond vloerkleed van Elodie Details voorzien van franje, wat een bijzonder effect geeft. Vrijwel elk rond vloerkleed van Elodie Details is uitwasbaar in de wasmachine, op maximaal 30 of 40 graden. Meestal vind je dit soort informatie terug in de uitgebreide productbeschrijving van het vloerkleed op deze website.

Over Elodie Details

Het Zweedse designmerk Elodie Details werd in 2005 opgericht in Stockholm. Het is vernoemd naar Elodie, de dochter van oprichtster Linda Sätterström. Het doel was om alledaagse babyproducten om te toveren in hoogwaardige, modieuze accessoires die mooi met elkaar te combineren zijn. Inmiddels is Elodie Details een bekend merk van uiteenlopende, innovatie babyproducten. Niet alleen Elodie vloerkleden, maar ook andere items van Elodie Details zijn zodanig gemaakt dat ze lang te gebruiken zijn. Door duurzame en multifunctionele artikelen te ontwerpen, wil Elodie Details duurzaamheid bevorderen met behulp van upcycling. Naast Elodie Details vloerkleden vind je in ons assortiment ook tal van andere producten van Elodie Details. Het is leuk om het Elodie Details vloerkleed van je wensen te combineren met andere accessoires van Elodie Details, zodat alles perfect met elkaar matcht. Jouw gewenste vloerkleed van Elodie Details en andere Elodie Details producten.Lees minder...

Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader