Kidkii vloerkleed

Kidkii heeft erg leuke vloerkleden voor in de babykamer van je kindje. Een goed en stijlvol voerkleed komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig en fijn. Het merk Kidkii heeft dan ook genoeg keus uit vloerkleden voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van Kidkii online op Babypark.nl en vind het vloerkleed dat bij de babykamer of speelhoek van je kindje past.

Lees meer...

Design van het Kidkii vloerkleed

De vloerkleden van Kidkii hebben een erg leuk design. Zoals bijvoorbeeld een schattig wolkje of een hartje. De Kidkii vloerkleden hebben dan ook een lieve uitstraling. Dat komt ook door de zachte kleuren die gebruikt worden voor de Kidkii vloerkleden. Je kunt met een Kidkii vloerkleed de babykamer van je kindje helemaal af maken. Door een Kidkii vloerkleed neer te leggen in de babykamer van je kindje creëer je ook een warme sfeer wat extra fijn is voor je kindje.

Kidkii vloerkleden - praktisch in gebruik

De Kidkii vloerkleden zijn gemaakt van velvet. Dit zorgt ervoor dat het Kidkii vloerkleed extra zacht is. Dit is erg fijn voor je kindje wanneer hij of zij op het Kidkii vloerkleed zit. Je kunt het Kidkii vloerkleed op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als speelkleed voor je kindje. Maar ook als rugkussen tegen de muur wanneer je op de grond zit en een zachte achtergrond wilt voor je rug. Doordat je de Kidkii vloerkleden op verschillende manieren kunt gebruiken is dit erg handig en praktisch. Je kunt overigens het Kidkii vloerkleed wassen in de wasmachine op 30 graden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidkii Cloud Speelmat Velvet Baby Blue

  De Kidkii Cloud Speelmat Velvet Baby Blue kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  125,-
 • Quick view

  Kidkii Hart Speelmat Velvet Grey

  De Kidkii Hart Speelmat Velvet Grey kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,50
2 Resultaten