Overseas vloerkleed

Overseas heeft erg leuke en stijlvolle vloerkleden die de babykamer van je kindje helemaal af maken. En een mooi Overseas vloerkleed kan natuurlijk niet missen in de babykamer van je kindje. Een vloerkleed is niet alleen leuk voor de babykamer, ook in een speelgoedhoek (bijvoorbeeld in de woonkamer) staat een vloerkleed prachtig. Bekijk het hele aanbod van Overseas gemakkelijk op Babypark.nl en vind wat bij je kindje past.

Lees meer...

Design van het Overseas vloerkleed

De vloerkleden van Overseas hebben een erg aansprekend design, bijvoorbeeld een wolkje. Het Overseas vloerkleed geeft een fijne, warme sfeer in de babykamer van je kindje. De Overseas vloerkleden zijn dan ook te verkrijgen in verschillende lichte kleuren. Door deze lichte kleuren krijgen de vloerkleden van Overseas een lieve uitstraling. Je kunt gemakkelijk kijken wat het beste bij de babykamer van je kindje past door de ruime keus bij het merk Overseas.

Praktische van de Overseas vloerkleden

De vloerkleden van Overseas zijn erg praktisch en handig in gebruik. Je kunt het Overseas vloerkleed natuurlijk gebruiken als decoratie in de babykamer om de kamer van je kindje net even helemaal af te maken. Ook kun je het Overseas vloerkleed gebruiken als speelkleed voor je kindje. Het Overseas vloerkleed is dan ook extra zacht, dit is erg fijn voor je kindje wanneer hij of zij op het Overseas vloerkleed speelt. En je kunt het Overseas vloerkleed ook nog gebruiken als ondersteuning tegen de muur voor je rug wanneer je op de grond zit.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Overseas Cotton Rug Stonewash Vloerkleed

  Het Overseas Cotton Rug Stonewash Vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik. Het stijlvolle Overseas vloerkleed 60 x 90 cm is verkrijgbaar in verschillende kleuren printjes.
  24,95
 • Quick view

  Overseas Cloud Vloerkleed 70 x 100 cm

  Het Overseas Cloud Vloerkleed 70 x 100 cm staat erg leuk op de kinderkamer en is gemaakt van kwalitatief materiaal. De bovenkant beschikt over nepbont en de onderkant bestaat uit antislip.
  27,95
2 Resultaten