Smallstuff vloerkleed

Bij Smallstuff kun je het perfecte vloerkleed vinden voor op de babykamer van je kindje. Deze vloekleden zijn niet alleen geschikt voor de babykamer, maar komen ook prachtig tot z'n recht in een speelhoek. Smallstuff heeft een leuk aanbod in verschillende mooie vloerkleden. Je kunt alle vloerkleden van Smallstuff online bekijken op Babypark.nl en vinden wat in de babykamer van je kindje past. In de productbeschrijvingen vind je meer informatie over bijvoorbeeld afmetingen.

Lees meer...

Smallstuff vloerkleed met een vrolijke print

De vloerkleden van Smallstuff hebben leuke designs en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en vormen. Op deze manier kun je erg goed bekijken wat het beste bij je kindje past. Met de vloerkleden en speelkleden van Smallstuff creëer je een zachte en comfortabele speelplek voor je kindje in haar of zijn kamer. Ook geven de vloerkleden van Smallstuff een warme sfeer in de babykamer van je kindje. Je kunt de Smallstuff vloerkleden dus op verschillende manieren gebruiken: als speelkleed of als een mooi decoratie stuk in de babykamer van je kindje.

Materiaal van de Smallstuff vloerkleden

De Smallstuff vloerkleden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor zijn de Smallstuff vloerkleden dan ook erg zacht en goed van kwaliteit. Ook kun je de vloerkleden van Smallstuff gemakkelijk opvouwen. Zo kun je de Smallstuff vloerkleden gemakkelijk meenemen of opbergen. Dit is extra handig zo kan je kindje overal gemakkelijk spelen op het Smallstuff vloerkleed. Je kunt de Smallstuff vloerkleden overigens gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Zo heeft je kindje altijd een schoon en fris vloerkleed om op te spelen. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Vloerkleed Mix 125 x 70 cm

  Met het stijlvolle Smallstuff Vloerkleed Mix 125 x 70 cm heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in huis. Het stijlvolle kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine op 30 graden.
  34,95
 • Quick view

  Smallstuff Speelkleed

  Met het stijlvolle Smallstuff Speelkleed heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in het huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  59,95
 • Quick view

  Smallstuff Vloerkleed Rond Melange

  Met het stijlvolle Smallstuff Vloerkleed Rond Melange heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in het huis. Het stijlvolle kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine op 30 graden.
  69,95
3 Resultaten