Life Time zitzakken & poefs kinderkamer

Een Life Time zitzak voor een kind ziet er leuk uit en voelt comfortabel aan. Je kind kan deze zitzak op allerlei plekken en in allerlei situaties gebruiken. Het handige van veel Life Time zitzakken is dat deze gemakkelijk naar het lichaam vormen en je kind hierdoor een groot comfort bieden. Naast Life Time zitzakken vind je in ons assortiment ook allerlei Life Time poefs.

Lees meer...

Life Time poefs in allerlei stijlen

Onze Life Time poefs zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en stijlen. De ene Life Time poef voor de kinderkamer ziet eruit als een boomstam en is blauw, de andere is rond, licht van kleur en beplakt met mooie textielapplicaties. Meestal vind je op onze webshop ook gebreide poefen van Life Time. Een gebreide poef van Life Time ziet er heel sfeervol uit. Onze gebreide Life Time poefen zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Zo’n poef is lang niet alleen leuk voor de kinderkamer, maar staat ook leuk in andere ruimtes van het huis. Alleen al voor de decoratie zou een gebreide poef van Life Time in de woonkamer zetten, zo leuk ziet deze eruit!

Over Life Time

Van Life Time verkopen wij slaapkamermeubels en bijbehorende accessoires voor kinderen. Wat opvalt aan deze meubels en accessoires, is dat deze helemaal passen in de belevingswereld van het kind. Life Time poefs, zitzakken en andere items brengen een hele fantasiewereld voor je kind tot leven. Denk bijvoorbeeld aan het Life Time boomhutbed. Een hoogslaper is aan te vullen met een speelgordijn, om een extra leuk speelplekje op de kinderkamer te creëren. Het is leuk om meerdere Life Time accessoires van het zelfde thema met elkaar te combineren. Een Life Time zitzak voor een kind, een Life Time kinderpoef en andere en andere items van Life Time bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Zitkussen Voor Bank Grijs

  Het LIFETIME Kidsrooms Zitkussen Voor Bank Grijs is een lekker dik zitkussen waar je lekker op kan relaxen. Het beschikt over een afneembare hoes die ook gewassen kan worden in de wasmachine. Een kussen die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden.
  118,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Poef Stars

  De LIFETIME Kidsrooms Princess Poef Stars is een kwalitatieve poef wat gemaakt is van katoen. Het is gevuld met piepschuim korrelvulling zodat het lekker zacht aanvoelt. Het is een meidenpoef!
  151,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Ronde Poef

  Met de LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Ronde Poef maak je de slaapkamer van je kindje helemaal af. De poef is gemaakt van hoogwaardig materiaal en leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  95,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Rugkussen Voor Bank Grijs

  Het LIFETIME Kidsrooms Zitkussen Voor Bank Grijs is een lekker dik zitkussen waar je lekker op kan relaxen. Het beschikt over een afneembare hoes die ook gewassen kan worden in de wasmachine. Een kussen die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden.
  71,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Schildpad Poef

  Met de LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Schildpad Poef maak je de slaapkamer van je kindje helemaal af. De poef is gemaakt van hoogwaardig materiaal en leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  155,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Butterflies Ronde Poef

  Met de LIFETIME Kidsrooms Butterflies Ronde Poef maak je de slaapkamer van je kindje helemaal af. De poef is gemaakt van hoogwaardig materiaal en perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  155,-
6 Resultaten
Trustpilot