Roommate zitzakken & poefs kinderkamer

Een Roommate poef of zitzak is een mooie aanvulling van de kinderkamer. Een Roommate poef geeft de kinderkamer een speelse look. Sommige poefs zijn bedrukt met een grappig gezichtje. Roommate zitzakken en poefs staan niet alleen leuk bij het interieur, maar zijn ook heel handig. Dankzij een Roommate poef of zitzak creëer je heel gemakkelijk een extra zitplekje op de kinderkamer. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Roommate zitzakken en poefs aan.

Lees meer...

Het comfort van een Roommate zitzak

Aangezien een Roommate zitzak zich vormt naar het lichaam, voelt deze heel comfortabel aan. Een Roommate zitzak heeft meestal een hoge rugleuning. Hierdoor krijgt de rug voldoende ondersteuning. Het voordeel van een Roommate zitzak is ook dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Op elke plek waar je kind even wil relaxen, kan het de zitzak gebruiken. De buitenkant van een Roommate zitzak is meestal van biologisch katoen. Onze Roommate zitzakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Roommate

Met Roommate decoratieartikelen ziet de kinderkamer er heel vrolijk en gezellig uit. De kleuren zijn hip, vrolijk én sfeervol. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een leuk Tipi tentje om in te spelen. De lampen en muurhaken in de vorm van een ananas, olifant, hond of vogel zien er wel heel speciaal uit. Roommate decoratieartikelen zijn een echte aanrader! Sommige kussens zijn echte ‘roommates’, zoals dat ene grote kussen in de vorm van een hond. Dit kussen lijkt wel een knuffel. Jouw gewenste Roommate zitzak of poef voor de kinderkamer en eventuele andere decoratieartikelen, bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Lion Poef

  Deze vrolijke en stijlvolle Roommate Lion Poef steelt de show in de kamer van je kindje. De poef wordt geleverd inclusief vulling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Poef

  Deze vrolijke en stijlvolle Roommate Bunny Poef steelt de show in de kamer van je kindje. De poef wordt geleverd inclusief vulling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Happycat Zitzak Grey

  De Roommate Happycat Zitzak Grey is een leuke accessoire voor op de kinderkamer. De zitzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige vulling. Verder kan je de zitzak eenvoudig verplaatsen.
  200,-
 • Quick view

  Roommate Happycat Zitzak Rose

  De Roommate Happycat Zitzak Rose is een leuke accessoire voor op de kinderkamer. De zitzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige vulling. Verder kan je de zitzak eenvoudig verplaatsen.
  200,-
 • Quick view

  Roommate Koala Poef

  Deze vrolijke en stijlvolle Roommate Koala Poef steelt de show in de kamer van je kindje. De poef wordt geleverd inclusief vulling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Happycat Zitzak Yellow Ochre

  De Roommate Happycat Zitzak Yellow Ochre is een leuke accessoire voor op de kinderkamer! De zitzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige vulling. Verder kan je de zitzak eenvoudig verplaatsen.
  200,-
 • Quick view

  Roommate Happycat Zitzak Anthracite

  De Roommate Happycat Zitzak Anthracite is een leuke accessoire voor op de kinderkamer. De zitzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige vulling. Verder kan je de zitzak eenvoudig verplaatsen.
  200,-
7 Resultaten
Trustpilot