Bink Bedding dekbedovertrek wieg

Een Bink Bedding dekbedovertrek voor een wieg is uitgevoerd in mooie, eigentijdse kleuren. Houd je van zachte pasteltinten of juist van harde, stoere kleuren zoals groen? Onze Bink Bedding wiegovertrekken zijn meestal verkrijgbaar in allerlei tinten. Vaak heeft de achterkant een andere kleur dan de voorkant. Het leuke daarvan is dat je kunt variëren. Draai je het Bink Bedding wiegovertrek om, dan lijkt het net alsof je weer een totaal ander overtrek hebt.

Lees meer...

Details van een Bink Bedding dekbedovertrek

Een Bink Bedding dekbedovertrek voor een wieg is meestal 60 x 80 cm. Informatie over de afmetingen vind je terug in de productbeschrijving bij het Bink Bedding dekbedovertrek op deze pagina. Vrijwel elk Bink Bedding dekbedovertrek voor een wieg is uit te wassen in de wasmachine op ongeveer 30 graden.

Over Bink Bedding

Bink Bedding is een Hollands merk van beddengoed en producten voor de aankleding van de babykamer. Bink Bedding is ontstaan uit het merk COOLS/petitio. COOLS/petitio is een bekende producent van accessoires voor de babykamer. De producten worden gemaakt in een eigen atelier in Haarlem. Doordat COOLS/petitio veel stoffen op voorraad had waar iets mee moest gebeuren, ontstonden er nieuwe ideeën. Hieruit ontstond een nieuw merk: Bink Bedding. Alle artikelen van Bink Bedding worden gemaakt in Nederland. Naast Bink Bedding wiegovertrekken verkopen wij onder meer klamboes, waskussenhoezen, kruikenzakken, lampenkappen en wandlampen. De designs zijn fris, stoer, stijlvol en hip. Er is volop keus. Vaak behoren de artikelen tot een bepaalde collectie. Het is leuk om voor de kinderkamer of babykamer meerdere artikelen van dezelfde collectie te kopen, zodat alles mooi bij elkaar past. Jouw gewenste dekbedovertrek van Bink Bedding voor een wieg bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen het dekbedovertrek van Bink Bedding voor een wieg zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je hier meteen van kunt genieten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Pip Dekbedovertrek

  Onder dit Bink Bedding Pip Overtrekzal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Dekbedovertrek

  Onder dit Bink Bedding Bibi Overtrek zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Dekbedovertrek

  Onder dit Bink Bedding Sil Overtrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
3 Resultaten