Difrax combi speen

Het Nederlandse merk Difrax bestaat al meer dan 50 jaar. Ze zijn natuurlijk erg bekend van de kenmerkende S-fles en het gebruiken vaak vrolijke kleuren. Bij Babypark hebben we ook verschillende artikelen van dit merk aan ons assortiment toegevoegd. Bekijk bijvoorbeeld eens de combi fopspeen van Difrax. Met een fopspeen voorkom je duimen. Een fopspeen is hygiënischer en ook vriendelijker voor de tanden dan duimen. We hebben vele verschillende uitvoeringen beschikbaar en elk van de modellen bestel je bij Babypark uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Difrax combi fopspeen assortiment

Het schildjes van de combi fopspeen van Difrax is uitgevoerd in de bekende vlindervorm zodat het ademen door de neus makkelijker gaat. De gaatjes in het schildje zorgen voor extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt. De fopspenen worden gemaakt van BPA-vrij materiaal en zijn eenvoudig te reinigen. Toch raden we je aan om elk type fopspeen om de 6 weken te vervangen i.v.m. de hygiëne. Controleer ook elke dag het zuiggedeelte op beschadigingen zodat bacteriën zich niet kunnen ophopen. Wanneer je kindje gaat bijten op het zuiggedeelte dan kun je beter overstappen op een bijtring. Gelukkig is het stoppen met een fopspeen ook eenvoudiger dan het afleren van duimen. Bekijk tot die tijd de leuke modellen en maak je keuze voor Difrax combi speen.

Difrax combi fopspeen bestellen

Wil je je keuze maken door eerst met eigen ogen de modellen te bekijken? Dat kan in een van onze megastores. Daar zijn ook onze verkoopspecialisten aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Kies je voor het gemak van online bestellen dan heb je de speen vaak al de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we kosteloos.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,59
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,49

  4,99

 • Quick view

  Difrax Natural Ster Fopspeen Nacht 20+ Mnd

  De Difrax Natural Ster Fopspeen Nacht 20+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,99

  5,59

3 Resultaten
Trustpilot