Doomoo Basics Comfy Bath

Om het baden van jouw kindje nog aangenamer te maken, kun je het Doomoo Basics Comfy Bath kussen gebruiken. De Comfy Bath Doomoo Basics is een kwaliteitsproduct dat bij Babypark voordelig is aan te schaffen. Wij zijn de grootste en goedkoopste Europese babywinkel en maken dat hard door onze laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters controleert de prijzen voor ons in andere winkels zodat wij de beste aanbiedingen kunnen bieden. Mocht je onverhoopt de Doomoo Basics Comfy bad toch binnen twee weken na aanschaf ergens goedkoper vinden dan betalen wij het verschil terug. Een prettige gedachte.

Lees meer...

Waterkussen dat meegroeit met jouw kindje

De Doomoo Basica Comfy bad heeft het woord Comfy in de naam, en zorgt er dan ook voor dat jouw kindje lekker comfortabel in bad ligt. Het kussen leg je op de bodem van het bad waar het zich vervolgens vult met water. Hierdoor wordt het een lekker zacht waterkussen waarop jouw baby ligt (en later ook rechtop kan zitten). Het kussen is geschikt voor een babybadje of een gewoon standaard bad. Het is niet alleen comfortabel maar voorkomt ook rugklachten. Het kussen beperkt echter niet de bewegingsvrijheid van jouw kindje zodat het evengoed lekker in bad kan spartelen. Het kussen is gemaakt van 100% polypropyleen en kan op 30 graden worden gewassen in de wasmachine.

Doomoo Basics Comfy Bath bestellen

Wanneer je iets bestelt met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Kom je toch liever de Comfy Bath Doomoo Basics zelf ophalen dan is dat uiteraard ook geen probleem. Dat kan in een van onze 10 megastores die je verspreid door Nederland vindt. De adresgegevens vind je op de website. In elke megastore werkt een team van verkoopspecialisten. Door hun deskundige kennis kunnen ze jou helpen de juiste keuze te maken. Je kunt ook altijd even bellen, mailen of Whatsappen. Alles draait bij ons immers om een tevreden klant!

Lees minder...
1 Resultaten
1 Resultaten