Draagdoek


 

Een draagdoek is ideaal als je vaak op pad gaat met je kind. Je hebt je kind lekker dicht bij je, en tegelijkertijd heb je je handen vrij om andere dingen te doen. Daarnaast vinden baby's het vaak heerlijk om in een draagdoek te zitten. Jouw lichaamswarmte geeft ze een gevoel van veiligheid. De draagdoek kun je op meerdere manieren dragen. Zo kun je ervoor kiezen om de draagdoek op je rug te laten hangen of op je buik.

Sommige draagdoeken groeien met je kindje mee. Dat betekent dat je de draagdoek lange tijd kunt gebruiken. Als je kindje gegroeid is, hoef je niet meteen een nieuwe draagdoek aan te schaffen. Dat is natuurlijk superhandig.

Keus uit meerdere merken
Babypark heeft meerdere merken draagdoeken in haar assortiment die je kindje stevigheid en comfort bieden. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je kind zich in de draagdoek prettig voelt.
Wij leveren onder meer draagdoeken van Baby Björn, Lodger en Phil & Teds. Stuk voor stuk zijn dit draagdoeken van een goede kwaliteit.

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel verkoopt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddegoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkoopsters zijn je graag van dienst!

Wil je direct alle draagdoeken online bekijken? Klik hier om alle draagdoeken te bekijken.