Draagdoeken

Bij Babypark vind je een uitgebreid aanbod aan draagdoeken in allerlei kleuren en varianten. Het dragen van je kindje is voor zowel jou als je kindje erg prettig. Je kindje voelt zich veilig en geborgen bij jou. Een draagdoek kan je al heel snel na de geboorte van je baby gaan gebruiken.

Lees meer...

Je handen vrij met een draagdoek

Het dragen van je kindje is heel praktisch: je kunt je kindje overal mee naartoe nemen terwijl je je handen vrij hebt. Ideaal in een drukke winkelstraat waar het lastig is om doorheen te manoeuvreren met een kinderwagen! Ook in huis kan het een uitkomst zijn om je kindje te dragen. Er zijn kindjes die maar wat graag de hele dag geknuffeld willen worden, maar er moeten uiteraard ook klusjes gedaan worden. Door je kindje te dragen kun jij doen wat je wil doen en is je kindje toch dicht bij je.

Je baby dragen in een gezonde houding

Tijdens het dragen van je kindje zit je kindje in een gezonde, natuurlijke houding. Bij vrijwel iedere draagdoek vind je handige instructiefilmpjes die laten zien hoe een draagdoek geknoopt moet worden. Aan het begin vergt het enige oefening, maar zodra je het knopen onder de knie hebt zul je heel veel plezier beleven aan het dragen in een draagdoek.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  ByKay Woven Deluxe Draagdoek

  De ByKay Woven Deluxe Draagdoek geeft je kindje een geborgen gevoel en biedt jou de mogelijkheid om je kindje op een comfortabele manier te dragen. De draagdoek heeft een maximum draaggewicht van 23 kg.

  89,95

  79,95

 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek

  De ByKay Stretchy Wrap Deluxe Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  59,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Classic Draagdoek

  De ByKay Stretchy Classic Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 10 kg (circa 1 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in 1 lengtemaat en kan gewassen worden in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Black And White Stripes

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Black And White Stripes is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Jeans

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Jeans is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Triangles

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Triangles is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Leopard

  De ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Leopard is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  69,95
 • Quick view

  We Are Wovens Mixite Draagdoek Raven

  De We Are Wovens Mixite Draagdoek Raven valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
  119,-
 • Quick view

  We Are Wovens Fling Draagdoek Mare

  De We Are Wovens Fling Draagdoek Mare valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
  79,-
 • Quick view

  Babylonia BB-Slen Draagdoek

  De Babylonia BB-Slen Draagdoek is gemaakt van soepel biologisch katoen uit een Fair Trade atelier in India. De unieke weefstructuur geeft de draagdoek een lichte diagonale stretch voor veel draagcomfort.
  89,95
 • Quick view

  We Are Wovens Mixite Draagdoek Breeze

  De We Are Wovens Mixite Draagdoek Breeze valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
  94,99
 • Quick view

  We Are Wovens Fling Draagdoek Diesel Mt. 6

  De We Are Wovens Fling Draagdoek Diesel Mt. 6 valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
  119,-
 • Quick view

  Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust

  De Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust is (zonder verkleiner) geschikt voor kinderen vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Tula Half Buckle is een compromis tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek.
  149,90
 • Quick view

  Babylonia BB-Sling Draagdoek

  De Babylonia BB-Sling Draagdoek biedt je kindje dankzij een speciale weeftechniek optimale steun. Met deze makkelijk te verstellen draagdoek kun je je kindje op de heup dragen vanaf geboorte tot 3/4 jaar.
  76,95
 • Quick view

  Babylonia BB-Tai Draagdoek

  De Babylonia BB-Tai Draagdoek is een draagdoek van biologisch katoen die eenvoudig te knopen is. De draagdoek is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte dankzij het uitneembare binnenzakje voor kleine baby’s.
  103,50
 • Quick view

  ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek

  De ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek is ergonomisch en ondersteunend. Het is een unieke tussenvorm van een klikgespensysteem en een knoopdoek, waarmee je je kindje op de buik, heup en rug kunt dragen.
  84,-
 • Quick view

  ByKay Mei Tai Classic Draagdoek Baby

  De ByKay Mei Tai Classic Draagdoek Baby heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf de geboorte tot 25 kg en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
 • Quick view

  ByKay Classic Ringsling Draagdoek

  Met de ByKay Classic Ringsling Draagdoek kun je je kindje tot maximaal 18 kg comfortabel dragen op je heup. Je kindje zit in een goede ergonomische houding in deze geweven draagdoek die gemakkelijk te verstellen is.
  59,95
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  159,95
 • Quick view

  Cybex Maira Tie Draagzak

  De Cybex Maira Tie Draagzak is geschikt voor kinderen tot 15 kg en draagt zeer comfortabel dankzij de schouderbanden die gestrikt worden. Je kindje zit in een natuurlijke M-positie en wordt goed ondersteund.
  139,95
 • Quick view

  Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler

  De Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf 1 jaar en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
 • Quick view

  ByKay Ringsling Draagdoek

  Met de ByKay Ringsling Draadoek kun je je kindje tot maximaal 18 kg comfortabel dragen op je heup. Je kindje zit in een goede ergonomische houding in deze geweven draagdoek die gemakkelijk te verstellen is.
  59,95
 • Quick view

  ByKay AQUAsling Draagdoek Black

  De Bykay AQUAsling Draagdoek is veilig en waterbestendig. De draagdoek is ideaal voor onder de douche, in het zwembad of op het strand. De draagdoek is gemaakt van zacht, sneldrogend materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  259,95
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2