Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

campingbedje, campingbedjes, camping

Draagdoeken

Bij Babypark vind je een uitgebreid aanbod aan draagdoeken in allerlei kleuren en varianten. Het dragen van je kindje is voor zowel jou als je kindje erg prettig. Je kindje voelt zich veilig en geborgen bij jou. Een draagdoek kan je al heel snel na de geboorte van je baby gaan gebruiken.

Lees meer...

Je handen vrij met een draagdoek

Het dragen van je kindje is heel praktisch: je kunt je kindje overal mee naartoe nemen terwijl je je handen vrij hebt. Ideaal in een drukke winkelstraat waar het lastig is om doorheen te manoeuvreren met een kinderwagen! Ook in huis kan het een uitkomst zijn om je kindje te dragen. Er zijn kindjes die maar wat graag de hele dag geknuffeld willen worden, maar er moeten uiteraard ook klusjes gedaan worden. Door je kindje te dragen kun jij doen wat je wil doen en is je kindje toch dicht bij je.

Je baby dragen in een gezonde houding

Tijdens het dragen van je kindje zit je kindje in een gezonde, natuurlijke houding. Bij vrijwel iedere draagdoek vind je handige instructiefilmpjes die laten zien hoe een draagdoek geknoopt moet worden. Aan het begin vergt het enige oefening, maar zodra je het knopen onder de knie hebt zul je heel veel plezier beleven aan het dragen in een draagdoek.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal
Filteren

6 producten

 • ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek
  Waardering:
  92%
  0,- 79,95
 • Bamboom Sling Babydraagdoek
  Waardering:
  100%
  0,- 66,95
 • ByKay MyKay Draagzak
  0,- 89,95
 • Cybex Yema Tie Draagzak
  0,- 201,18
 • Filteren

  6 producten

  Oval loader