Bruine draagdoek

Draagdoeken zijn er in verschillende uitvoeringen en zorgen ervoor dat jij je handen vrij hebt terwijl je je kindje dicht tegen je aan hebt. Dit versterkt de band en geeft jouw kindje een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Met de veiligheid van de draagdoeken in het assortiment van Babypark zit het ook goed. Wij voeren enkel producten van A-merken zodat je een veilige en kwalitatief hoogwaardige draagdoek koopt. In ons assortiment hebben we verschillende kleuren beschikbaar. Ben je op zoek naar een bruine draagdoek voor je baby dan kun je ook bij Babypark terecht.

Lees meer...

Assortiment bruine draagdoeken

Bruin is een aardse kleur en door zijn neutraliteit goed met andere kleuren te combineren. Het past goed bij de natuurlijke wijze van dragen van je kindje. Het dragen van je kind dicht tegen je lichaam voelt natuurlijk en vertrouwt. Het zorgt er ook voor dat jouw kindje jouw gezicht goed in zich kan opnemen. Buitenshuis kan de draagdoek een goede vervanger zijn van de buggy in sommige gevallen zoals in drukke winkelstraten of smalle gangpaden in winkels. Welke bruine draagdoek je wilt, hangt van een aantal zaken af waaronder de draagwijze. Sommige draagdoeken kunnen ook op de heup gedragen worden bijvoorbeeld. Bekijk alle bruine draagdoeken in een van onze megastores of de webshop.

Online bestellen bruine draagdoek voor baby

Wanneer je de perfecte bruine draagdoek hebt gevonden dan is die eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Vanaf 20 euro verzenden we gratis. De verzending kan nog op dezelfde werkdag plaatsvinden wanneer je je bestelling voor 23:59 uur plaatst. Je hebt het dan de volgende dag al in huis.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Baron M

  De stijlvolle ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Baron M is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg. De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  69,95
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  259,95
2 Resultaten