Zwarte draagdoek

Bij Babypark hebben we verschillende draagdoeken van gerenommeerde merken. Deze zijn veilig en van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie zwarte draagdoeken. Veel merken hebben een zwart exemplaar in hun collectie. Naast zwart kun je bij ons uiteraard ook terecht voor vrolijke kleuren. Waar je sowieso vrolijk van wordt zijn de laagste prijzen van Nederland die je bij Babypark vindt. Daarnaast verzenden wij bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer geheel kosteloos.

Lees meer...

Collectie zwarte draagdoeken

Een draagdoek is bijzonder prettig voor je kindje omdat het zich veilig en geborgen voelt dicht tegen je aan. Het is alsof het weer in je buik zit en zo voelt het voor de moeder ook. Ook wanneer jouw kindje ontroostbaar lijkt, biedt een draagdoek uitkomst want je hoeft het dan niet een tijd in de armen te nemen om het tot kalmte te wiegen. Met een zwarte draagdoek kun je nog andere dingen blijven doen in en rond het huis wat het erg praktisch maakt. Ook buitenshuis biedt het voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een buggy. Het maakt je een stuk wendbaarder in menigten of smalle gangpaden in winkels. Bij Babypark vind je een zwarte draagdoek voor je baby van bekende merken als ByKay, Cybex, We Are Woven en meer.

Online bestellen zwarte draagdoeken

Wanneer je een geschikte zwarte draagdoek voor je baby hebt gezien in ons assortiment dan kun je dat eenvoudig online bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Je kunt ook altijd langs komen in een van onze megastores verspreid over Nederland. Daar kun je ook uitleg krijgen hoe je de draagdoek kunt knopen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Duotone M

  De stijlvolle ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Duotone M is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg. De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  69,95
 • Quick view

  Cybex Maira Tie Draagzak

  De Cybex Maira Tie Draagzak is geschikt voor kinderen tot 15 kg en draagt zeer comfortabel dankzij de schouderbanden die gestrikt worden. Je kindje zit in een natuurlijke M-positie en wordt goed ondersteund.

  139,95

  119,04

 • Quick view

  Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler

  De Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf 1 jaar en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  Normale prijs: 199,95

  Special Price 189,95

4 Resultaten