Bamboom draagdoek

Bamboom maakt gebruik van biologische materialen. Het voordeel van biologische materialen is dat er geen giftige stoffen gebruikt worden. Dit is veel gezonder voor je kindje en ook nog eens beter voor het milieu. De producten van Bamboom zijn voor intensief dagelijks gebruik en zijn daarom ook erg goed van kwaliteit. De Bamboom draagdoeken zijn eenvoudig te bestellen in onze megastores en op Babypark.nl. 

Lees meer...

Bamboom draagdoek

De Bamboom draagdoek voelt door de biologische materialen heerlijk zacht aan op de huid van je kindje. Zo kan je kindje tot rust komen en zich heerlijk ontspannen. De draagdoek is geschikt om te dragen op de buik of op de heup. Met de Bamboom draagdoek geef je je kindje een veilig en geborgen gevoel. Je kan de Bamboom draagdoek vanwege de handige zak waarin de draagdoek wordt geleverd gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zodat je kindje altijd in de Bamboom draagdoek kan. Door de Bamboom draagdoek heb je je handen vrij en kun je je aandacht verdelen over verschillende dingen.

Je kindje dragen met een Bamboom draagdoek

De producten van Bamboom zijn gemaakt van biologische hoogwaardige materialen, hierdoor is de kwaliteit van de Bamboom draagdoek dan ook erg goed. De Bamboom draagdoek is praktisch in gebruik doordat je de draagdoek overal mee naartoe kan nemen. Als je de draagdoek gebruikt kan je je aandacht verdelen. Je geeft met de Bamboom draagdoek je kindje altijd een fijne en comfortabele omgeving. Je kindje zit veilig en geborgen bij jou. Ideaal om te troosten en te sussen terwijl je ondertussen ook iets anders kunt doen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bamboom Sling Babydraagdoek

    Deze handige Bamboom Sling Babydraagdoek is gemaakt van biologisch katoen, waardoor de draagdoek heerlijk zacht aanvoelt op de babyhuid. Een draagdoek wordt vaak gebruikt voor pasgeborenen, omdat ze zich dan zo heerlijk geborgen voelen.
    59,95
1 Resultaten