Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Draagdoeken

ByKay draagdoek

Bij Babypark vind je een uitgebreide collectie ByKay draagdoeken in de leukste, moderne kleuren. Met een draagdoek kun je je kindje op een veilige manier dicht bij je dragen terwijl jij je handen vrij hebt. Een echte win-win situatie dus! De draagdoeken van ByKay zijn niet alleen verkrijgbaar in diverse kleuren maar ook in diverse modellen, maten en materialen.

Lees meer...

Tricot draagdoek

Een tricot draagdoek voelt zacht en comfortabel aan en is daardoor ideaal voor het dragen van kleine kindjes. Wist je dat je je kindje al direct vanaf de geboorte kunt dragen in een tricot draagdoek van ByKay? Let op dat je de juiste maat draagdoek koopt zodat je voldoende stof hebt om te knopen. Bij de productomschrijving vind je een handige maat overzicht.

Geweven draagdoek

Met een geweven draagdoek is het net als met jouw favoriete spijkerbroek: hoe vaker je jouw ByKay draagdoek wast, hoe mooier hij wordt! Een geweven draagdoek biedt veel steun aan je kindje en maakt het dragen voor jou comfortabel. De ByKay geweven draagdoeken bestaan uit een combinatie van katoen en linnen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
 • ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek
  65,- Adviesprijs 0,-
 • ByKay MyKay Draagzak
  89,95 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  3 producten

  Populariteit
  Oval loader