Geweven draagdoek

Met een geweven draagdoek kun je je kindje op een prettige manier bij je dragen. Een geweven draagdoek biedt voldoende ondersteuning zodat je ook wat grotere kinderen op een verantwoorde wijze kunt dragen. Geweven draagdoeken zijn verkrijgbaar van diverse merken en in allerlei verschillende printjes. Op deze pagina vind je ons assortiment met geweven draagdoeken. Elders op onze website vind je ook rekbare draagdoeken, ringsling draagdoeken en mei tai draagdoeken.

Lees meer...

Je baby dragen met een geweven draagdoek

Het knopen van een geweven draagdoek kun je het beste eerst even oefenen met een pop of knuffel. Zodra je er handigheid in gekregen hebt kun je de draagdoek knopen met je kindje. Op onze website zijn handige instructievideo's te vinden van hoe je een geweven draagdoek kunt knopen. Kies jij voor dragen op je buik, rug of heup? Met een geweven draagdoek heb je diverse opties. Wat prettig draagt is helemaal afhankelijk van de voorkeuren van jou en je kindje. 

Geweven draagdoek online bestellen

Is het gelukt om een keuze te maken uit ons assortiment met geweven draagdoeken? Bestel jouw favoriete draagdoek dan vandaag nog online. Als je vandaag nog voor 20 uur je bestelling plaatst, wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden zodat je de draagdoek een dag later al in huis hebt. Bij Babypark doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Woven Deluxe Draagdoek

  De ByKay Woven Deluxe Draagdoek geeft je kindje een geborgen gevoel en biedt jou de mogelijkheid om je kindje op een comfortabele manier te dragen. De draagdoek heeft een maximum draaggewicht van 23 kg.

  89,95

  62,97

 • Quick view

  We Are Wovens Fling Draagdoek Mare

  De We Are Wovens Fling Draagdoek Mare valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
  99,-
2 Resultaten